idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Özbek yazar Nodira İbrahim Güçsav’dan çocuklar için Türk mitolojisi üzerine bir anlatı: “Çocuk ve Hayat Ağacı”.
 
Kitap,  çocuklara Türk mitolojisi hakkında bilgi verirken çocuklar, yazarın büyülü evreninin kapısını aralıyor, Oğuzhan adındaki bir çocuğun Orta Asya’nın çetin bozkırlarında yaşam savaşı veren Türk kabilesini kurtarma mücadelesine katılıyor; iki başlı kartal Semrük Bürküt, Beyaz Tulpar, Ak Ana, od (Ateş) Ana, Ayızıt’ın Bekçi Kızları, Su İyesi, Umay Ana ve Hayat Ağacı ile karşılaşıyor. Bilge Kağan, Kırmızı Gözlü Tepegöz, çocuklara isim veren Hızır, Oğuzhan Destanı, Narduğan ateşi gibi kültürel unsurları ve Türk mitolojisini bir kurgu içinde çocuklara yaşatan bu kitap, çocuk eğitimine katkıda bulunmakta ve çocuk edebiyatında bir açığı kapatmaktadır.
         
“Oğuzhan o anda, tüm efsanelerin gerçek olduğunu anladı. Evet, belki tam olarak doğru anlatılmıyordu her şey ama en eskilerden beri anlatılagelen, kendisine kadar yaşayan efsaneler gerçekti! Hatta tek ve asıl gerçek, ‘efsanelerde’ anlatılıyordu.”

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.