idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (15)
  • Soru ve Cevap (1)

Geniş hayal dünyası, bitmek bilmeyen bilim merakı, yeni icatlar yapmaya karşı olan tutkusuyla işte karşınızda Çetin Ceviz! Çetin, bilimi ve araştırmayı çok seven bir ilkokul öğrencisi. Okulda verilen bir icat ödevi sonrasında yıllardır görmediği dedesi ile tanışan Çetin, onunla birlikte maceralara atılıyor. Sinan Yaşar tarafından yazılan öykü, 9-10 yaş grubundaki çocuklara hitap ediyor. Çocuğunuza bilimi eğlenceli bir şekilde anlatmak istiyorsanız Çetin Ceviz öyküsüne daha yakından bakalım.

 

"Çetin Ceviz" adlı kitabı neden okumalısınız?

Helen Keller der ki "Hayat ya cesaretle yaşadığınız bir macera ya da hiçbir şeydir." Çetin Ceviz kitabının başkahramanı olan Çetin, hayatını tıpkı bu sözdeki gibi yaşıyor ve yeniliklerle dolu maceralara atılmaktan hiç çekinmiyor. Bir gün Çetin'in öğretmeninin verdiği ödev doğrultusunda küçük bir icat yapması gerekiyor. Çetin, tüm kasabada ses getirecek bir icat yapmak istiyor ve bu amaçla bir bilim insanı olan dedesiyle maceralara atılıyor. Hikaye, bilimle harmanlanmış maceraları anlatırken aynı zamanda gelişen aile bağlarını da işliyor. Yazar Sinan Yaşar’ın ilk kitabı olan Çetin Ceviz, 64 sayfadan oluşuyor. Çocukların hayal gücünü besleyen ve onları eğlenceli bir şekilde bilime yönlendiren eseri, çocuklarınızın hedeflerine güzel bir rehber olması için okuyabilirsiniz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Kitabın yazarı Sinan Yaşar, 1987 yılında Eskişehir’de doğar. Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdikten sonra İstanbul’da öğretmenlik yapan Yaşar'ın ilk kitabı Çetin Ceviz, okuyucular tarafından ilgi görür. Bu ilgi üzerine yazar, kitabı bir seriye dönüştürür ve üç kitap daha çıkartır. Çetin Ceviz kitabının içine küçük bilimsel bilgiler de ekleyen yazar, bu sayede çocuklara bilimi eğlendirerek sevdirir. Çetin Ceviz; fen bilimleri dersine yeni bir bakış getirir, icatlar üretmeyi ve mucitlik kavramını çocuklara eğlenceli bir biçimde öğretmeyi amaçlar. Aynı zamanda kitap, aile bağlarını onarmak adına güzel noktalara da parmak basar. Fom Kitap tarafından ilk basımı 2018 yılında yapılan eserin kapak tasarımı, Hüseyin Özkan'a ait. Kitaptaki benzersiz resimlerin çizerliğini ise Büşra Çakmak üstlenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Çetin Ceviz kitabını beğendiyseniz Çetin’in gelişen arkadaşlık bağlarını ve gizemli bir kız ile tanışmasını anlatan Çetin Ceviz ve Mucide, sıra dışı bir kardeşlik hikayesini anlatan Çetin Ceviz ve Gözlüklü Çocuk, Çetin ile dedesinin uzay seyahatleri ile bilime dair bitmek bilmeyen meraklarını anlatan Çetin Ceviz ve Çetonya adlı eserleri okuyabilirsiniz. Ayrıca yazarın diğer kitapları olan Gacagucu ve Dünyanın Öbür Ucu ve Yazıyı Bulan Çocuk adlı eserleri de inceleyebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.