idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Düşüncelerinizin ve aldığınız kararların sınırlarının farkında mısınız? Seçimlerinizin etrafındaki görünmez çizgileri fark etmenin, çemberin dışına çıkmanın zamanı gelmedi mi? Klinik Psikolog Hilal Bebek; Çemberin Dışı adlı kitabında insan zihnini gelişim ve değişim odağında inceliyor. Yazarın farklı yayın organlarında yayımlanan yazılarından oluşan Çemberin Dışı adlı eser, insanı kuşatan çemberler hakkında düşünmeye davet ediyor. Çağı sorgulamanızı sağlayacak bu kitabı ilgiyle okuyacağınıza eminiz! Öyleyse gelin, eserin içeriğinden kısaca bahsedelim.

 

"Çemberin Dışı" adlı kitabı neden okumalısınız?

Gerçekten kendi çizdiğiniz yolu takip ederek mi ilerliyorsunuz? Seçenekler başkaları tarafından belirleniyorsa aldığınız kararlar size ait olabilir mi? Çemberin Dışı adlı eser iç rahatlatıcı cevaplar vadeden sıradan bir kişisel gelişim kitabı değil! Dijital çağın etkilerinin ruha da sirayet ettiği zamanları yaşarken Klinik Psikolog Hilal Bebek, okurlarının zihnine soru işaretleri ekerek ilerliyor. Okurlarını konfor alanlarından uzaklaştırmayı isteyen yazar, düşünmeye zorlayan yazılar kaleme alıyor. İnsanlar gelenek, kültür, coğrafya, politika, din, aile ve çevrenin oluşturduğu büyüklü küçüklü çemberlerin arasında var olmaya ve kendine özgü bir hayat sürmeye çalışıyor. İnsanların, bu hayatı kendi seçimleri ışığında yaşayabilmesi ve etrafındaki çemberlerin dışına çıkabilmesi için önce bu çemberlerin varlığını görmesi gerekiyor. Hilal Bebek, Çemberin Dışı adlı eseriyle bu çemberlerin fark edilir hâle gelmesini amaçlıyor. Yazılarını akıcı bir anlatımla kaleme alan yazar; okura geçici çözüm üreten formüller sunmak yerine onları değişmek, büyümek ve bilmek için düşünmeye yönlendiriyor. Pandemi döneminin izlerinin görüldüğü eserde, yazarın "doğanın yardım çığlığı" olarak tanımladığı Coronavirüs dönemi hakkındaki düşüncelerine de yer veriliyor. Çemberin dışına adım atmak istiyorsanız bu kitap tam size göre!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Mesleki eğitimler veren ve metakognitif terapinin Türkiye'deki öncülerinden olan Klinik Psikolog Hilal Bebek'in Metakognitif Terapi Derneği'nin kurucu başkanı olduğunu biliyor muydunuz? Zaman, düşünme ve değişme kavramlarını sorgulatan Çemberin Dışı adlı eser Tara Kitap tarafından yayımlanır. 2020 senesinde yayımlanan kitap 232 sayfadan oluşur. Çemberin Dışı isimli kitapta "Zihin", "Dijital Çağ ve Sistem Enerjileri", "Aşk", "İnsan", "Mutluluk", "Hayat" isimli 6 bölüm bulunur. Ruhunuza dar gelen çemberlerden çıkmaya hazır mısınız?

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Klinik Psikolog Hilal Bebek'in Çemberin Dışı adlı eserini okuduktan sonra dilerseniz Klinik Psikolog Hanife Uğur Kural çevirisiyle yayımlanan çok yazarlı Depresyon Tedavisi - Metakognitif Bilişsel Davranışçı ve Üçüncü Dalga Terapiler isimli eser ile Klinik Psikolog Gökhan Ergür'ün terapi deneyimlerinden izler taşıyan eseri Ruhu İyileştirme Yolları adlı kitabı inceleyebilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.