Benzer Ürünler
İmparator büyük constantinus 330 yılında istanbul’u roma imparatorluğu’nun başkenti ilan etmişti. İmparatorluk 395 yılında ikiye ayrılınca bu kez doğu bölümünün başkenti oldu. 476 yılından sonra ise artık tek bir roma imparatorluğu kalmıştı yeryüzünde. ve bu imparatorluk fatih sultan mehmet’in istanbul’u fethetmesine değin birçok değişik hanedan
tarafından yönetildi uzun tarihi boyunca. Tarihçilerin, başkentin adı bizans’tan dolayı bizans imparatorluğu diye adlandırdıkları bu çok uzun ömürlü imparatorlukta kimi zaman kadınlar da basilissa ya da augusta ünvanıyla
önemli roller oynamışlardı. Özellikle de yetenekleri ve siyasi hırslarıyla theodora ve irini bizans imparatorluğu tarihine damgalarını vurmuşlardır. Kitabımızda bu iki imparatoriçenin çok ilginç ve de ibret verici yaşam öykülerinden kesitler sunuyoruz. Ele aldığımız üçüncü imparatoriçe zoe ise yönetme yeteneği ile değil, ileri yaşında birbiri ardına yaptığı üç evlilikle ve kocalarına bizans tahtını armağan olarak sunmasıyla ün kazanmıştır. üç imparatoriçenin de, renkli yaşam öyküleriyle okuyucunun ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.