idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Enerjik ve eğlence düşkünü Lou Casserly nasıl dünyanın 'en itaatkâr' eşine dönüştü?

En yakın arkadaşı Deb'le bir zamanlar çılgınca planlar yapan o cesur kızdan eser kalmamıştı. Lou artık, gerek hiçbir şeyden tatmin olmayan annesi gerekse onu aldatan kocası Phil tarafından kullanıldığının farkında olmayan, yalnız ve sürekli olarak eleştirilen bir kadındı.

Sonra bir gün, eline bir sayfası kıvrılmış bir dergi geçti ve hayatını ne ölçüde değiştireceğinden habersiz, evdeki fazlalıklardan kurtulmakla ilgili bir makale okudu. Basit bir ilkbahar temizliği olarak başlayan iş, çok geçmeden kontrolden çıktı. Evden attığı her fazlalıkla birlikte, Lou'nun yüreğinin ta merkezindeki o kapalı ve acı dolu yerlere biraz daha fazla ışık ve hava doldu.

O civarda yaşayan Tom Broom adındaki yakışıklı bir adamla tanışınca da onu aldatan kocası Phil'i çok farklı bir gözle görmeye başladı. Ancak, Tom'un yardımıyla bile olsa acaba enerjik, mutlu ve kendinden emin Lou Winter hâline geri dönebilecek miydi? Fazlalıklardan arınmış hayatına karşı duyduğu heyecan, bakalım onu nereye götürecekti?

"İnsanı kaçınılmaz olarak iyi hissettiren bir roman."
-Jane Costello-

"Bu kitaba bir sağlık uyarısı koyulmalı: Ancak bir gününüzü feda edebilecekseniz okuyun. Başımı kitaptan müthiş bir tatmin hissiyle kaldırdım."
-Debby Holt-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 528

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Hyperion Kitap
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Milly Johnson
Kapak:Robyn Neild
Yayına Hazırlayan:Burak Arslan
Çevirmen:Belgin Selen Haktanır
Editör:Zeynep Ünalan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.