idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ben Mustafa Kemal Ben Hasan Tahsin Şimdi de Cumhuriyet devrimlerinin bekçisi Ben Öğretmen Kubilay Üçünün de ortak özelliği, dünyayı ele geçirmek isteyen emperyalizme ve her türden gericiliğe karşı savaşmaları Yurt ve ulus sevgileri Dünya’da ve Türkiye’de birçok şeyin yeniden şekillendirilmek istendiği, emperyalizmin küreselleşme söylemleriyle Dünya’nın her yerini yeniden paylaşmaya başladığı, çıkarları için hak hukuk tanımadığı böyle bir zamanda, yurdunun bağımsızlığı ve ulusunun onuru, namusu için savaşan kahramanların yaşam öyküleri daha büyük önem taşıyor. Aydoğan Yavaşlı, ulusal kültür savaşını kendi cephesinden sürdüren, edebiyatımızın en verimli yazarlarından biridir. Bir roman yapısı içinde kaleme aldığı bu kitabı da diğerleri gibi çok okunacak, hakkında çok konuşulacak, çok yazılacaktır. Bulut Yayınları, bu haklı savaşta doğru bir yerde durmanın haklı kıvancını taşıyor. karşı savaşmaları Yurt ve ulus sevgileri Dünya’da ve Türkiye’de birçok şeyin yeniden şekillendirilmek istendiği, emperyalizmin küreselleşme söylemleriyle Dünya’nın her yerini yeniden paylaşmaya başladığı, çıkarları için hak hukuk tanımadığı böyle bir zamanda, yurdunun bağımsızlığı ve ulusunun onuru, namusu için savaşan kahramanların yaşam öyküleri daha büyük önem taşıyor. Aydoğan Yavaşlı, ulusal kültür savaşını kendi cephesinden sürdüren, edebiyatımızın en verimli yazarlarından biridir. Bir roman yapısı içinde kaleme aldığı bu kitabı da diğerleri gibi çok okunacak, hakkında çok konuşulacak, çok yazılacaktır. Bulut Yayınları, bu haklı savaşta doğru bir yerde durmanın haklı kıvancını taşıyor.


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 61


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bulut Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.