idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Aslında basit bir ifade gibi düşünülse de “Bana Özlemi Anlat” cümlesi o kadar derin bir mana içermektedir ki bu ifadeye nereden ve hangi duyguyla baktığınıza göre anlamı değişir. Bu kitapta yazılmış olan şiirlerde anlatılan özlem dolu satırlar, sevgiye değil, sevgiliye duyulan özlemleri anlatan ifadelerdir.
 
Çoğumuzun gönlünde bir özlem vardır. Allaha, Peygambere, Vatana, Bayrağa, anaya, babaya, kardeşe, bacıya, sevgiliye, dosta, arkadaşa, doğduğu topraklara, geçmişe, geleceğe, yaşanmışlara, yaşanacaklara, çocukken büyümeye, büyüyünce çocukluğa, bazen bir lokma ekmeğe, bazense bir damla suya özlem duyar insan. Velhasıl hayatımızın her anında yaşanan en yoğun duygudur ÖZLEM.
 
Aslında, her birinin, hayatımızda ayrı ayrı yeri olsa da bizi en çok etkileyen ve hayatımızda en çok yer tutan ise gençlik yıllarında yaşanan, en yoğun duyguların ifadesi, aşkın bir eseri olan, SEVGİLİYE DUYULAN ÖZLEMDİR.
 
İşte bu kitapta yazılı şiirler, daha 18 yaşında, Aşkı ilk kez tanıyan birinin o yıllarda yaşadığı, yıllar yılı bitmeyen özleminin ve hasretinin, kendisi ile aynı duyguları yaşayanların özlemlerinin farklı şekillerdeki tezahür etmiş, gönülden dile, dilden söze, sözden yazıya dökülmüş ifadeleridir.
 
Bu şiirler, benim özlemimi ifade etse de sadece benim duygularımı değil, bu duyguları hisseden, her okuyucunun kendinden bir şeyler bulacağı, okuyan herkesin sanki bu benim hislerimi anlatmış diyebileceği manzum eserlerdir.
 
Çoğu insanların, içinde sakladığı bir özlemi ve bu özlemini anlatacak, farklı farklı ifadeleri olsa da özlemin tek bir anlamı var. Özlenilen şeyi her şeyden çok fazla istemek, her şeyde özlenileni görmek, her baktığı şeyde onu bulmaktır. Şiir duyguların tercümanı olup, bu duygular, seven, hasret ve özlem çeken, tüm insanların ortak dilidir. Hayat sevinçleri ile olduğu kadar özlemleri ilede güzeldir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.