idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Kişisel gelişim üzerine okuduğum en iyi kitaplardan biri. Sıcak teşvik ve kolay, pratik adımlarla Dr. Klussman bizi dogal bir bağlantıya, güvene ve rahatlamaya getiriyor. Berrak, parlak ve çok umut verici bu kitap bir mücevher.”

Dr.Rick Hanson, Direngen yazarı

“Canlandırıcı ustalıkla, Kristine bizi tüm yogğun, ayrı hayatlarımızın altında derin bağlantılara ve esenliğe davet ediyor. Bu bilgece bir vizyon ve uyanmanın dönüştürücü bir yoludur.”

Dr. Jack Kornfield, Kalbi olan Yol kitabının yazarı ve Spirit Rock Meditasyon Merkezi'nin kurucu ortağı

“İnsanların zorlukları nasıl ve neden farklı şekilde özümledigini anlamamıza çok önemli bir katkı olduğunu düsünüyorum.”

Dr. Sylvia Boorstein, Mutluluk İçsel Bir İştir kitabının yazarı

“Bu kitap, temel NEDEN sorusunu yanıtlamamıza yardımcı oluyor: Sabahları neden kalkıyorum? - ve ardından güvenilir bir sekilde bilinçli olarak uyanık kalmamız için bize rehberlik ediyor.”

Richard Leider, Amacın Gücü kitabının yazarı ve Çantalarınızı Yeniden Toplamak kitabının ortak yazarı

Dr. Kristine Klussman, kisisel sorumluluk ve dönüşümü vurgulayarak bireylerin toplumsal sorunları daha etkin bir şekilde çözmelerine yardımcı olmaya kendini adamış bir pozitif sağlık psikolojisi arastırmacısı, klinisyen ve topluluk düzenleyicisidir. Bilimsel keşif, eğitim ve özgün bağlantı pratiğine kendini adamıs, kâr amacı gütmeyen bir düşünce kuruluşu olan Amaç Projesi’nin ve araştırma kolunun (Baglantı Laboratuvarı) kurucusudur.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.