Benzer Ürünler
Bab-ı Ali’den İkitelli’ye Camlı Köşk, deneyimli spor muhabiri Uluğ Örs’ün gazetecilik yıllarını anlatıyor.
Babası İbrahim Örs tarafından küçük yaşlarda Milliyet Gazetesi Spor Servisi’ne gazeteciliği öğrenmesi için gönderilen Uluğ Örs’ün sıfırdan başlayıp meslekte otuz beş yılı doldurduğu zaman boyunca yaşadıkları hem keyifli hem de düşündürücü.
Özellikle gazeteciliğin eskiden olduğu yerle bugün geldiği nokta arasındaki farkı görmenizi sağlayacak bir kitap bu.
(Tanıtım Bülteninden
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
