Benzer Ürünler
FENİX 18650 4000 mAh Şarj Edilebilir Pil (ARB-L18-4000)
Fenix 18650 4000 mAh şarj edilebilir pil (ARB-L18-4000), korumalı elektronik yapısıyla piyasadaki en yüksek kapasiteyi sunar. Li-ion (lityum-iyon) şarjlı piller çok yüksek kapasiteye sahip olup, hafıza etkisi veya kendi kendine deşarj olma sorunları yaşamaz. 18650 boyutundaki li-ion piller, boyut ve ağırlık açısından depolanan enerji bakımından en iyi seçenektir.
Fenix pil koruması, dahili güvenlik mekanizmaları ve elektronik koruma sistemlerinden oluşur. Eklenmiş elektronik devreler, hücrenin aşırı şarj, aşırı deşarj, kısa devre veya aşırı akım çekimine karşı korunmasını sağlar. Pilin elektronik devresi sınırların aşıldığını algılarsa hücreyi güvenli bir şekilde devre dışı bırakır.
Dahili koruma, bir ayırıcı, son teknoloji aşırı ısınma koruması (HRL - Isı Direnç Katmanı) ve özel bir patlamaya karşı emniyet valfinden oluşur. Hücredeki gaz basıncı belirli bir sınırı aşarsa, dahili ayırıcı elektrotları birbirinden ayırır ve böylece ekzotermik (ısı açığa çıkaran) reaksiyonu durdurur; anti-patlama valfi ise fazla gaz basıncını dışarı atar. Elektronik ve mekanik (ısı ve basınç) korumanın birleşimi, Fenix pillerini piyasadaki en güvenli li-ion pillerden biri yapar.
18650 pili, boyut olarak yaklaşık iki CR123A lityum piline eşdeğerdir (ancak biraz daha uzun ve geniştir), bu nedenle bu tür pillerin yerine fenerlerde şarjlı alternatif olarak sıkça kullanılır. Ancak cihazınızın bu pili destekleyip desteklemediğini önceden kontrol etmeniz önerilir. Bu pil örneğin şu modellerde kullanılabilir:
Fenix E28R, PD32R, PD35, PD35R, TK11R, TK25 UV, TK25 Red, LD30R, WT25R, HM60R, HM61R, HM62-T, HM65R, HM65R-T, HM75R, CL26R, CL30R ve bisiklet lambaları Fenix BC21R, BC30.
Uyarı: Uzunluk ve çap nedeniyle bazı eski modellerle uyumlu olmayabilir – örneğin Fenix PD31, TK11, TK21.
Fenix 18650 4000mAh Pil Özellikleri
- Nominal voltaj: 3.6V
- Kapasite: 4000 mAh
- Maksimum akım çekişi: 7 A
- Maksimum şarj akımı: 4 A
- Boyutlar: 18.75 mm (çap) x 69,2 mm (uzunluk) (+/- 0.5 mm)
- Ağırlık: 50 gram
- Koruma: Aşırı şarj, tam deşarj ve kısa devre koruması (>7 A). Koruyucu devre artı kutbuna monte edilmiştir.
- Ömrü: 500'den fazla şarj döngüsü
- Önerilen çalışma sıcaklıkları:
- Şarj: 0–45°C
- Deşarj: -20 ila +60°C
- Kutu içeriği: 1 adet Fenix 18650 4000mAh pil (ARB-L18-4000)
Önerilen Şarj Cihazları
- Fenix ARE-A2 Şarj Cihazı
- Fenix ARE-A4 Şarj Cihazı
- USB şarj cihazı Fenix ARE-D1
- USB şarj cihazı Fenix ARE-D2
- Fenix ARE-X1 şarj cihazı
Uyarılar
- Şarj cihazınız 2014’ten önce satın alındıysa, 69–70 mm uzunluğundaki pillerle uyumlu olup olmadığını kontrol edin.
- Mümkünse pili 2.5V altına deşarj etmeyin.
- Pili kısa devre yapmayın (kutup uçlarını tel ile birleştirmeyin).
- Pili ateşe veya suya atmayın.
- Pili şarj cihazına ters yönde (kutup uçları ters) takmayın.
- Pil kullanırken güvenlik kurallarına uyun.
- Yalnızca li-ion pilleri destekleyen uygun şarj cihazı kullanın.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
