Benzer Ürünler
Osmanlı İmparatorluğu Türkiye Cumhuriyeti Ya Sonra?!... Ahmet Rauf Hoca, "Kurucuları sakın küçümseme evlat," dedi. "Onlar ne istediklerini bilen, amaçlarını unutmayan, dirayetli bir örgüt. En eskisi üstelik. ERKÂN'ın yanında Masonlar çocuk, Tapınakçılar delikanlı, Haşhaşiler acemi kalır. Bütün hikâyeyi anlatacağım sana."o Kayı boyuna imparatorluk yolunu açan kimlerdi? o Timur, Ankara Savaşı'nda Yıldırım Beyazıd'ı cezalandırmak için mi kullanıldı?o Fatih Sultan Mehmet kimlerin kellesini istedi?o Kurucular kim ve Türkiye Cumhuriyeti'nden ne istiyorlar?o Politikada hızla yükselen genç adamı kimler öldürdü? "Kurucular" gölgelerden çıkarken sıradan hayatlar savrulacak! Derin İmparatorluk, günümüzde geçen, ülkemizin geçmişi, şimdisi ve geleceğini değiştiren politik-kurgu bir roman. Dur durak bilmeyen aksiyon ve şifrelerle dolu.
Sayfa Sayısı: 208
Baskı Yılı: 2007
Dili: Türkçe
Yayınevi: Altın Kitaplar
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Orkun Uçar,Saygın Ersin
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.