Doğan Kitap Alfa Kalem + Haruki Murakami 5 Kitap Müzik + Birinci Tekil + Bir Kediyi Terk + Şehir Belirsiz Duvar + Dans
Peşin Fiyatına 3 Taksit 3 x 577,66 TL
94,08 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Kitap Formatı
CiltsizBenzer Ürünler
Adını bilmiyordum.
Onunla aylarca birlikte yaşadığım halde.
Aslında onunla ilgili gerçekte tek bir şey bile bilmiyordum.
Pahalı bir telekız servisinde çalıştığı dışında.
Servis, üyelik sistemiyle hizmet veriyordu
kimliği belli düzgün müşteriler dışında kimseyi kabul etmiyordu.
Bunun dışında başka işler de yapıyordu.
Normal iş saatlerinde küçük bir yayıncıda yarı zamanlı düzeltmenlik, ayrıca yarı zamanlı kulak modelliği.
Özetle çok meşgul bir iş yaşamı vardı.
Bir adı vardı elbette.
Aslında birkaç ad kullanıyordu.
Ama yine de bir adı yok gibiydi.
Yağmur gibiydi, bir yerlerden çıkıp gelmiş ve sonra ortadan kaybolmuştu.
Geride sadece hatırası kalmıştı.
2-Edebiyatın büyük ustası müziğin bilge maestro’suyla buluşuyor… Dünyanın yaşayan en önemli yazarlarından biri olarak kabul edilen Haruki Murakami’nin okurları, onun her romanının, her kitabının kendine has bir “çalma listesi”ne sahip olduğunu bilirler.
Bu kitapta Murakami, çağımızın en büyük orkestra şeflerinden Seiji Ozawa ile “sadece müzik” konuşuyor.
1960’lı yıllardan başlayarak uluslararası alanda kazandığı başarılarla adından söz ettiren, başta Viyana ve Berlin Filarmoni Orkestraları olmak üzere dünyanın tüm önemli topluluklarını yöneten, Boston Senfoni Orkestrası ve Viyana Devlet Operası’nın müzik yöneticiliğini yapan Ozawa ile Murakami’nin konuşmaları müziğin çok da bilmediğimiz yönlerini keşfetmemize olanak sağlıyor.
Bir orkestra şefinin müziğe yaklaşımını, yıllar içinde bazı yapıtlara nasıl farklı bir gözle bakabildiğini, genç müzisyenlerle çalışmanın Ozawa gibi bir ustaya bile neler kazandırdığını bu sürükleyici sohbete kulak verdikçe öğreniyor, onların aracılığıyla bu kitapta müziğin adeta “kalbine” iniyoruz.
3-Belki de bir anlamda gerçek aşktı bu.
Ya da gerçek yalnızlık… Hepimiz öyle ya da böyle maske takarak yaşıyoruz.
Bu vahşi dünyada maske takmadan yaşanamaz çünkü.
Kötü ruhların maskesinin altında meleklerin gerçek yüzü, meleklerin maskesinin altında kötü ruhların gerçek yüzü vardır.
Sadece biri olması mümkün değildir.
4- 5-
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.