idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Köy Enstitülerinin mimarları; dönemin Milli Eğitim Bakanı Haşan Ali Yüceli, İlköğrtemi Genel Müdürü İsmail Hakkı Tonguç'u rahmetle ve minnetle anıyorum. 2009 yılı itibariyle; istihdam edilen 21 milyon 277 bin yurttaşımızdan; okuma yazma bilmeyen, bilip bir okul bitirmeyen ve ilkokul mezunu yurttaş sayı­sı 10 milyon 241 bin olup Mesleki ve Teknik Eğitim al­mamış durumdadır. 1 milyon 2 bin yurttaşımız okumayazma bilmemektedir. Eğitim sistemimizde pek değişiklik olmadığına göre oransal rakamların; 2018'de de devam ettiğini söyleyebiliriz. Bir Büyükşehir Belediyesinin Broşürü; 'HALK ÜNİVERSİTESİ ....İle keşfet! 326 Branş'ta 470,781 Ki­şiye Eğitim Verildi. Şimdi sıra sizde...' Örgün Mesleki ve Teknik Eğt. yeterli olmadığı için; 21. yüzyılın 2018 inde belediyelerin açtığı meslek kursları ile teselli buluyor, çözüm arıyoruz. Bir İlçenin Billboard'ındaki Duyuru ' OKU - Okuma Yazma Seferber­liği - Halk Eğitim Merkezimize ve Tüm Okullarımıza Gelerek Okuma Yazma Kurslarına Başvurabilirsiniz  ..Kaymakamlığı ve ….İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. (1940-2018) 78 yıl sonra Okuma-Yazma Kursları açıyoruz.

Halkın eğitim ihtiyacını yüreklerinde taşıyan vatansever eğitimcile­rin kurguladığı eğitim sistemi devam etseydi; 10 yıl içinde tüm yurttaş­lar okur-yazar ve sanayimizin ihtiyacı olan mesleki ve teknik eğitimli ara elaman eksiğimiz de 78 yıl önce çözülmüş olacaktı. Bu kitap; Babamın Hatıratını, Cumhuriyet Meşaleleri Köy Enstitüle­rinin kuruluşunu, işleyişini, yok edilişini ve sonraki halimizi anlatmaktadır. Yeni neslin, gerçekleri bilmesini, değerlendirmesini; eğitim adına yapılacak güzellikleri sahiplenmesini diliyorum.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.