Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 37,13 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Mathias LeboeufKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
TürkçeKitap Seti
HayırSayfa Sayısı
232Felsefe binlerce yıldır bizi yaşamımız üzerine tefekkür etmeye, hakikati anlamaya, eleştirmeyi öğrenmeye ve en önemlisi sorgulamaya yöneltmeyi amaçlamıştır. Ancak felsefe metinlerinin ve kavramlarının, bu alanda uzman olmayan biri için neredeyse anlaşılmaz olması insanları felsefeden uzak tutmakta ve felsefenin bu nedenle kötü bir üne sahip olmasına neden olmaktadır. Her ne kadar böyle bir zorluğu olduğu düşünülse de felsefe biz farkında olmadan hayatlarımızın bir parçası haline gelmiştir.
32 Alıntıda Felsefe Tarihi okurları zamanda bir yolculuğa çıkararak Herakleitos’tan Aristoteles’e, Thomas More’dan Kant’a, Nietzsche’den Deleuze’e kadar felsefe tarihinin yaratıcılarını onlardan yapılan alıntılarla ele alıyor. Ünlü filozofların felsefeleri ve temel kavramları bu alıntılar temelinde basitçe ele alınarak okur ile felsefe arasında bir köprü kuruluyor.
32 Alıntıda Felsefe Tarihi okurlarını felsefe jargonuyla tanıştırmakla kalmayacak, felsefenin sahip olduğu anlaşılmazlık kisvesinden sıyrılmasında önemli bir rol oynayacaktır.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.