idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Zilipoo 3D Puzzle Türkiye’de

Kültür, sanat ve eğlence dünyası bir ilki daha müşterileriyle buluşturarak Zilipoo 3D Puzzle’ı ailelerin beğenisine sundu. Çocuklarda yaratıcılığı besleyen ve ekilebilir modelleri de bulunan Zilipoo 3D Puzzle, miniklerin eğlenerek öğrenmelerine ve ailecek keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyor.

Herkes için bir keşif dünyası sunan, Zilipoo 3D Puzzle ile eğlenceyi eve getiriyor. Zilipoo 3D Puzzle, tüm ailenin keyifli vakit geçirmesine olanak tanıyor. Ekilebilir modelleri de bulunan Zilipoo 3D Puzzle çocukların el ve gözlem becerilerini harekete geçiriyor, stresi azaltıyor ve tüm aile için mükemmel bir eğlence sunuyor. Rainbow House, Sweet Home ve Rural Scenery seçenekleriyle sunulan Zilipoo 3D Puzzle ile parçaları birleştirmek çok eğlenceli ve kolay.

Ekilebilir Puzzle ile şimdi çocukların evde gerçek bir bahçesi var

Ekilebilir setlerin kolay montaj kitiyle tohumları ekebilir ve birlikte bahçenizin büyümesini izleyebilirsiniz. Parçalar makas ve yapıştırıcı kullanmadan numaralandırılmış yerlerden birbirine bağlanıyor, fideler birkaç gün içinde büyüyor. Zilipoo 3D Ekilebilir Puzzle’ın kutu içeriğinde yapboz parçaları ile basılmış köpük kâğıt, yapbozların çıkarılmasını sağlamak için sarı çubuk, fideler için kap, saksı toprağı, tohumlar ve sulama kabı yer alıyor.

Malzeme: Yüksek Sınıf ABS Plastik

Paket İçeriği: 229 adet ve 10 yaprak Yapı/Talimat Kitapçığı

3 yaşından büyük çocukların küçük motor becerilerini geliştirmek için mükemmel ürün

50 x 18 x 40 cm'ye kadar Montaj Boyutu

Piller Gerekli: Hayır

Malzeme Tipleri: ‎Plastik

Paket Boyutları: 23.01 x 23.01 x 10.01 cm; 250 gram

Yaş Aralığı: 36 yaş ve üzeri

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.