idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

BİZE DEDİ Kİ…
“…Hayallerimi gelgeç bırakmadım. Gerçekleştirirken kalıcı, sürdürülebilir, geliştirilebilir, yıkılamaz ve tutuklanamaz kılmak istedim. Hedeflere, yapılacaklara inanan ve güvenen yüzlerce dostun desteği ve katkısı ile el ele yürürken; buzdağı benzeri yapımızı görmezden gelenleri, gerçekleştirilenleri karalayanları, bizimle kavga yaratmak isteyenleri
sürekli ardımızda bıraktık…”
“…Yazı Dükkanı ve bileşenlerine gönüllü katkı koyan, görünmekten çok anlaşılır olmayı yeğleyen yoldaşlarla, istenirse tartışılır, varsa karşıt görüş belirtilir ortamlar hazırladık. Yaptıklarımız için ödül beklemek yerine, hak eden yapılmışlara ödül verdik…”
“…Birlikte Dünya’nın edebiyatına, kültür ve sanatına hizmeti, sorumluluk olarak algıladık. Yaşadığımız farklı yerlerden de örgütlülük, gönüllülük ve önkoşulsuz katılım
temelinde, görevimizi yerine getirdik. Çalışmalarımızı, kurulan yapıyı hiç bozmadan,
yeni katlar yaratarak sürdürüyoruz…”
“…Vasiyetimdir: Hiçbir genç, beslenme, barınma yetersizliği, inanç ve düşüncesine baskı istismarı nedeniyle eğitimini yarıda bırakmasın.
Bu amaçla, Yazı Dükkanı ve bileşenlerine gönül veren, katkı koyan yoldaşlar; kişisel
ödemeler, akılcı yaratımlar, kollektif üretimlerle, yüksek eğitim merkezleri olan kentlerde, (başlangıçta kiralık olarak 15 öğrenci ve 5 yetişkin toplam 20 kişinin konuk edilebileceği) Yazı Dükkanı Akademi Eğitim Evleri kurmalı. Bu evlerde gereksinimi olan öğrenciler barınabilmeli, birlikte beslenebilmeli, eğitim çalışmalarımız, sergilerimiz, imza
günlerimiz yapılabilmeli, öğrencilere ve ailelerine rehberlik hizmeti verilmeli, sınav ve
kayıt zamanlarında, gereksinimi olan öğrenci yakınları buralarda konuk edilmeli.. .”

Ethem ARI
Nezihe ŞİRVAN
Serdar HAKYEMEZOĞLU

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.