idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hayatlarını nasıl kurtaracağımızı biliyoruz ama yine de her gün 800 kadın gebeliğe bağlı nedenlerden dolayı ölüyor. Acılarını nasıl hafifletebileceğimizi biliyoruz ama yine de cinsel şiddet mağduru pek çok kadın tıbbi ya da psikolojik yardım almadan yaşamaya devam ediyor. Milyonlarca bebek yaşamlarının ilk haftalarında önlenebilir nedenlerden dolayı kaybediliyor. Ve anneden bebeğe HIV bulaşının nasıl önlenebildiğini bilsek da her gün 700 çocuk, dünyaya HIV ile geliyor.

Bunlar gelişmekte olan ülkelerde kadınları, ihtiyaçları olan ve kolaylıkla erişebilmeleri gereken sağlık hizmetlerine ulaşmaktan alıkoyan zorluklar. Bu zorlukların acilen ele alınması gerekiyor ve MSF kendi çalışmalarından yola çıkarak bunun mümkün olduğunu biliyor.

Yarınların Kadına İhtiyacı Var bu zorlukları, öncelikle MSF'in saha deneyimlerinden yola çıkarak irdeliyor. Saha çalışanlarının karşılaştıkları zorlukların üstesinden nasıl geldikleri, bazen nasıl gelemedikleri ve hala daha nelerin yapılması gerektiği, hatıralarda özellikle iz bırakan hastaların anlatıları üzerinden okurla paylaşılıyor. Hastalar da, hizmet alırken karşılaştıkları zorlukları ilk ağızdan ayrıca aktarıyorlar. Ayrıca çarpıcı foto-hikayeler yardımıyla da okur, bir kadın için bütün bunların ne anlama geldiğini anlayabiliyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 252

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İnsev Yayınları
Katkıda Bulunanlar
Düzenleyen:Melissa Pracht
Çevirmen:Yeşim Yasin,Aral Sürmeli
Yayın Yönetmeni:Fatih Artvinli

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.