idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Xiaomi Redmi 9C 32 GB Özellikleri

 Akıllı telefonlar; gündelik ihtiyaçlarınızı karşılamak, iletişimde kalmak, fotoğraf çekerek anı ölümsüzleştirmek ve işlerinizi takip etmek konusunda size büyük fayda sağlar. Xiaomi Redmi 9C 32 GB akıllı telefon modeli, Xiaomi markasının öncü telefonları arasında yer alır. Bu akıllı telefon, gelişkin kamera özellikleri sayesinde fotoğraf, selfie ve video çekmeyi seven ve uygun fiyatlı bir akıllı telefon arayan kullanıcılar için büyük avantaj sağlar. Aynı zamanda, güncellenen batarya kapasitesi ile  uzun süreli kullanım için de uygundur. Telefon şarjınız konusunda sorun yaşıyorsanız, Xiaomi Redmi 9C 32 GB bu probleminizi çözüme kavuşturur.

Xiaomi Redmi 9C 32 GB

 Bir akıllı telefondan tüm beklentilerinizi ustalıkla karşılayan Xiaomi Redmi 9C, geliştirilmiş dört farklı ana özellikle beraber üretilir:

13 MP Üçlü Kamera: Xiaomi Redmi 9C modelleri üzerinde üç adet kamera bulunur. Her kamera sensörü yüksek kalite ile çalışır. Ana kamera, 13 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. 13 megapiksel hem gündüz hem de gece çektiğiniz fotoğraflarda kaliteli sonuçlar almanıza yardımcı olur. Ana kameranın yanı sıra, ürün arkasında bir derinlik kamerası ve bir adet makro kamera bulunur. Bu iki kameranın da çözünürlüğü 2 megapikseldir. Derinlik kamerası, ana objeye odaklanmanızı sağlayan ve onu fotoğrafta ön plana çıkaran bir özelliğe sahiptir. Makro kamera ise nesneleri yakından fotoğraflayarak fark etmediğiniz ayrıntıların ortaya çıkmasına olanak sağlar. Arka kameranın yanı sıra selfie kamerasında da önemli özellikler bulunur.

6.53” HD Dot Drop Ekran: Xiaomi Redmi 9C 6.53 inç boyutlarında HD bir ekrana sahiptir. Bu ekran sayesinde yüksek çözünürlüğün keyfini çıkarabilirsiniz. Büyük ekran boyutu sayesinde, gözünüz ekrana bakarken yorulmaz. Dot Drop teknolojisi çözünürlüğün ince detaylarda ortaya çıkmasını sağlar. Bu ekranın en önemli özelliklerinden bir tanesi de mavi ışık engelleme özelliğidir. Mavi ekran göz yorgunluğu problemlerine sebep olabilir. Gündüz ya da gece herhangi bir zamanda Xiaomi Redmi 9C 32 GB modellerini gözlerinize zarar vermeden kullanabilirsiniz.

5000mAH Yüksek Kapasiteli Batarya: Xiaomi Redmi 9C ile ilgili bir diğer olumlu özellik 5000mAh pil kapasitesidir. Bataryayı tam olarak doldurduğunuzda 167 saat müzik dinleme, 32 saat telefon araması, 10 saat oyun ve 21 saat video izleme süresine sahip olursunuz. Ekran ve işlemci özellikleri de şarjınızın daha uzun süreli dayanmasına katkı sağlar. Sık şarj edilmediği için batarya ömrü de uzun sürelidir. 3 saatlik bir sürede bataryayı tam olarak doldurabilirsiniz.

Mediatek Helio G35 İşlemci: Helio G35 işlemci, maksimum 2,3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdeğe sahip bir işlemcidir. Bu işlemci, PowerVR 8320 grafik hızlandırıcı ile de çalışır. Yüksek performanslı oyun oynamayı seven kullanıcılar için Xiaomi Redmi 9C 32 GB gerekli tüm altyapıyı sağlar. Mediatek Helio G35 İşlemci, en zor ve ağır oyunları bile kesintiye uğramadan çalıştırabilir.

Xiaomi Redmi 9C 32 GB Teknik Özellikler

 Dört ana özelliğin yanı sıra Xiaomi Redmi 9C 32 GB akıllı telefon modelleri, size destekleyici ek özellikler de sunar. Tüm bunlar, telefonun daha iyi performansta çalışmasına olanak tanıyarak telefon kullanımınızı keyifli hâle getirir. Xiaomi Redmi 9C 32 GB fiyatları, telefonun ergonomik ve estetik tasarımı ve sahip olduğu özellikler doğrultusunda belirlenir. Telefonun sahip olduğu ek özellikler şu şekildedir:

Yüz Tanıma ve Parmak İzi Kilit Açma Teknolojisi: Xiaomi Redmi 9C, telefon kilidi açmada kullanıcılarına kolaylık sağlar. İsterseniz yüz tanıma sistemi ile, isterseniz de parmak izi teknolojisini kullanarak telefon kilidini kolayca açabilirsiniz. Aynı zamanda şifre işlemlerinizi de parmak izi teknolojisi sayesinde hızla halledebilirsiniz.

Yenilenen Tasarım: Xiaomi Redmi 9C modeli dış kılıfı, dayanıklı ve özel tasarlanan plastik malzemeden üretilmiştir. Dizayn; gri, mavi ve turuncu olarak üç farklı renk seçeneğine sahiptir. Telefon üzerinde yer alan tuşlar, ergonomik ve sessiz çalışır. Telefonun arkasında, üçlü kamera ve LED flaşın yerleştiği kare bir ada bulunur. Parmak izi tanıma bölmesi de kullanım kolaylığı için telefonun arkasında, orta kısımda yer alır. Güç düğmesi ve ses ayarları sağ tarafta bulunur. Sol kısımda ise çift nano-SIM kartlar için bir yuva ve 512 GB'a kadar yükseltilebilen harici bellek kartı bölmesi yer alır. Son olarak alt kısıma şarj için bir Mikro USB bağlantı noktası, bir mikrofon deliği ve ana hoparlör yerleştirilmiştir.

Dokunmadan Selfie Çekme Özelliği: Xiaomi Redmi 9C selfie çekmek için kolaylaştırıcı bir yönteme sahiptir. Özellikle grup selfieler çekerken sadece parmağınızı ekrana yaklaştırarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Hassas dokunmatik ekran, parmağı algılayarak selfie çekimini hızla tamamlar.

Ağ ve Bağlantı Özellikleri: Xiaomi Redmi 9C 32 GB, nano sim kartları destekler, aynı zamanda 4G, 3G ve 2G teknolojileri için de donanımlıdır. Ağ bantları ve kablosuz erişim konusunda da geniş bir ağ altyapısına sahiptir.

Boyut Özellikleri: Telefon uzunluğu 164.9 milimetre, genişlik 77.07 milimetre, kalınlık 9 milimetredir. Elinize kolaylıkla oturan Xiaomi Redmi 9C 32 GB modelleri 196 gram ağırlığındadır.

Telefon Depolama Kapasitesi: Telefon kapasitesi 32 GB dahili hafızaya sahiptir. Bununla beraber harici bellek kartları sayesinde kullanılan hafıza arttırılabilir.

Xiaomi Redmi 9C 32 GB Kutu İçeriği

Xiaomi Redmi 9C 32 GB ambalajı estetik ve fonksiyonel tasarımı ile ön plana çıkar. Kutu, telefonu ve ek aksesuarları koruyan materyaller ve koruyucu filmlere sahiptir. Kutu içerisinde Xiaomi Redmi 9C telefon, güç adaptörü, Mikro USB kablosu, SIM kart bölmesi için bir iğne, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu yer alır. İhtiyaç duyduğunuz tüm ürünler ve bu ürünleri nasıl kullanacağınızın bilgisi zarif bir tasarım eşliğinde size ulaşır.Akıllı Telefon Sektörünün Öncülerinden Xiaomi Xiaomi, Nisan 2010'da kurulan ve merkezi Çin’de yer alan bir teknoloji markasıdır. Marka, ortak bir platformda birbirlerine bağlanabilen akıllı telefonlar ve diğer akıllı teknolojik aletleri üretir. Dünyanın dördüncü büyük akıllı telefon markası olan Xiaomi, doksandan fazla bölge ve ülkede yer alır. Aynı zamanda birçok pazarda da lider konumundadır. Markanın temel hedefi, yenilikçi teknoloji ürünleri sayesinde tüm insanların yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşılabilir akıllı teknoloji ekipmanları tasarlamaktır.

Xiaomi Redmi 9C 32 GB Kullanım Önerileri

Xiaomi Redmi 9C 32 GB için kurulumu kullanım kılavuzundaki adımları kolaylıkla takip ederek sağlayabilirsiniz. Telefonu kullanırken dikkat etmeniz gereken noktalardan ilki, yazılımınızı güncel tutmaktır. Xiaomi, telefon yazılım güncellemelerinde hata düzeltileri ve iyileştirmeler sağlar. En son sürümleri takip ederek, akıllı telefonunuzu en verimli şekilde kullanabilirsiniz. Yazılımı güncelleme işlemini yaparken telefonun kendi olanaklarını kullanabilir ya da teknik servis yardımı alabilirsiniz. Üçüncü yollarla yapılan yazılım güncelleme telefonunuza zarar verebilir ve güvenlik açıklarına sebep olabilir. Xiaomi Redmi 9C 32 GB akıllı telefonunuzu 24 saatten uzun süre şarjda bırakmamaya özen göstermelisiniz. Aksi halde, bataryada problemlere sebep olabilirsiniz. Son olarak telefonunuzla uyumlu aksesuarları kullanmanız önem taşır. Belirlenen kapasitede bir güç adaptörünün kullanılmaması bataryaya zarar verebilir ve telefon kullanım ömrünü kısaltabilir. Her zaman uyumlu aksesuarlar kullanmanız size avantaj sağlar.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.