idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
6 Taksit World Card'ta
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (7)

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz (Türkiye Garantili)

Sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlamak için mutfakta saatler harcamanıza gerek yok! Xiaomi Mi Smart Air Fryer ile sen hazırlayabilirsin. Lezzetli yemekler sadece birkaç dakika içinde ve bir çorba kaşığı yağ  kullanarak ailenin en sevdiği yemeği sağlıklı bir şekilde yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

 

Sağlıklı, Çıtır Ve Az Yağlı Yemekler Pişirin

 

Xiaomi Mi Smart Air Fritözün birçok güçlü yönü var, ancak hepsi tek bir şeye iniyor: 360 ° sıcak hava sirkülasyonu . Bu teknik, en sevdiğiniz yemekleri hızlı bir şekilde hazırlamanıza, sadece bir kaşık yağ ve yemeğin kendi suyuyla pişirmenize olanak tanır. Bu şekilde çıtır çıtır, lezzetli doku ve daha hafif, daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz . Ayrıca 1500W'lık yüksek güç, hızlı bir sıcaklık artışı ve daha eşit bir ısı dağılımı sağlayarak, diğer benzer cihazlara kıyasla pişirme süresini kısaltır.

 

100'den Fazla Akıllı Tarif Ve OLED Ekran Kadranı

 

Her yemek için hangi sıcaklık veya zamanın doğru olduğunu bilmiyor musunuz? Endişelenmeyin: Xiaomi Mi Smart Air Fryer'da 100'den fazla akıllı tarif var . Bir düğmeye dokunarak patates kızartması, et, balık, karides, tavuk, biftek, tatlılar hazırlamaya başlamak için Mi Home uygulamasını telefonunuza indirin . Ancak, kendi sıcaklık ve zaman ayarlamanızı kullanmayı tercih ederseniz, entegre OLED ekran kadranını kullanın veya akıllı asistandan sizin için açıp kapatmasını isteyin.

 

Yapışmaz Kaplamalı Ve Kaymaz Tabanlı 3,5 Litrelik Yemek Sepeti

 

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Fritöz ayrıca mükemmel yapı kalitesine sahiptir. Yemek sepeti 3,5 litre kapasiteye ve yiyeceklerin yapışmasını önleyen yapışmaz kaplamaya sahiptir. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir. Favori cihazınız olacak!

 

 

 

 

TEKNİK ÖZELLİKLER       Marka Xiaomi Modeli MAF02 Cihaz Dili Çoklu Dil ( Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Lehçe, Almanca, İtalyanca, Brezilya Portekizcesi, Felemenkçe, Çince, Korece) Güç 1500W Kapasite 3.5 Litre Uzaktan Bağlantı App Mi Home ( Android ve iOS ) Sıcak Hava Sirkülasyonu Isıtma 360º Sıcaklık 40-200 ºC Voltaj 220-240V / 50-60Hz Boyutlar 33,5 x 25,2 x 30,4 cm Renk Beyaz Garanti 2 Yıl - Xiaomi Türkiye Garantili

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.