idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Turizm sektörünün önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Ülkeler bu sektörün ekonomik avantajlarından yararlanmak için politikalar geliştirmekte ve turizm talebini artırmak için büyük çabalar sarf etmektedirler. Bu noktada turizm talebini etkileyen faktörlerin belirlenmesi hem özel sektör hem de kamu sektöründeki politika yapıcılar açısından önem arz etmektedir. Bu kitabın amacı, turizm talebini etkileyen faktörlerin neler olduğunu belirlemek ve elde edilen bulgular ışığında kesişen ve ayrışan noktalar dikkate alınarak politika önerilerinde bulunmaktır. Kitap 4 bölümden oluşmaktadır. Bu doğrultuda kitapta ilk olarak turizm faaliyetleri teorik olarak tablo ve grafikler yardımı ile açıklanmaktadır. İkinci bölümde turizm talebini belirleyen faktörler ve bu faktörlerin hangi yönlü, nasıl bir etki bıraktıkları teorik ve ampirik çalışmalar incelenerek aktarılmaya çalışılmaktadır. Üçüncü bölümde, kullanılan metodolojiye ilişkin torik çerçeve çizilmektedir. Çalışmanın dördüncü bölümünde oluşturulan modellere, elde edilen bulgulara ve politika önerilerine yer verilmektedir. Son olarak, çalışmadan elde edilen bulgular, teorik çerçeve ile harmanlanarak politika önerilerinde bulunulmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 128

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Paradigma Akademi Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.