idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Her gün kulak misafiri olduğumuz, uzaktan izlediğimiz fakat önemsemediğimiz durumlar bir yerlerde cereyan edip durur ve biz hiç oralı olmayız. Tuhaflık Meleği Poe'nun epigrafında özenle söylediği gibi "Bir Fantezidir". Herkesin gözünden kaçan, kimselerin fark etmediği, ilgilenmediği meselelere önemle eğilen insanlardan birinin heyecan dolu hikâyesi. Bir ölüm ne kadar tuhaf, ne kadar ilgi çekici olabilir ki demeyin. Merakla okuyacak, hayretle elinizden bırakamayacaksınız!

Bu yazıyı görünce nedenini anlamadığım bir öfkeye kapıldım. "Bu şey," diye açıklama yaptım. "Bu şey rezil bir uydurma- yalan - kelime başına para ödenen bir muhabirin uydurması -Cocaigne'deki sefil bir asparagasçının icadı. Bu adamlar günümüz insanlarının insanlığından yararlanıp çeşit çeşit yalan haber yapıyorlar. Lakin akıllı bir adam" (işaret parmağımı burnumun ucuna dokundurarak, benim gibi adamlar) "Benim gibi düşünen biri son günlerde tuhaf kazaların sayısını oldukça artmasının hiç de sıradan olmadığını anlar. Ben şahsen artık tuhaf olan hiçbir şeye inanmayacağım."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 175

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Fantastik Kitap
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Edgar Allan Poe
Çevirmen:Nebiha Şentürk
Editör:Doğukan Özdemir
Kapak Tasarımı:Yunus Karaaslan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.