idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Tam 363 yıl Osmanlı hükümranlığı altında kalan Yunanistan, Osmanlı'nın zayıf düşmesini fırsat bilerek ve İngiliz maşalığını kabul ederek 15 Mayıs 1919'da İzmir'e çıkarak Anadolu'yu işgale yeltendi.
30 Ağustos 1922'deki Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nde yenildiler ve Megola İdea'larını Ege sularının dipsiz kayboluşlarına terk ederek geldikleri gibi gittiler.

30 Ağustos bizim zaferimiz, Yunanlıların hezimetiyle sonuçlandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün karşısında o gün Yunanlı General Nikolaos Trikupis vardı. Trikupis bu savaşta esir olmuştu.

Onu esir alan komutan, büyük bir komutandı. Cephede hakkını sonuna kadar vererek savaşan Atatürk, sosyal hayatta insana saygıyı ve sevgiyi her şeyin üstünde tutardı. Trikupis'ten de bunu esirgemedi. Esir general, muzaffer komutanın misafiriydi. Trikupis tam bir yıl Türkiye'de misafir edildi. Daha sonra ülkesine dönen General Trikupis hatıralırını kaleme ald
Erdem ve kahramanlık o dur ki, düşman bile onu takdir etmeli'… Türk ordusunun ve onun komutanı Atatürk'ün Büyük Taarruz'daki başarısınıYunan ordusunun mağlup generali Trikupis'in kaleminden okumak kesinlikle farklı bir deneyim olucak…

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Nikoloas Trikupis
Çevirmen:Akmet Angın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.