idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

In 2013 Lynda Bellingham was diagnosed with cancer. Having kept the details of her illness private, now for the very first time Lynda talks with beautiful poignancy about her life since her diagnosis, her family and how together they came to terms with a future they hadn't planned.

Having been told that she only has a matter of months left to live and writing this in what will sadly be her final days, There's Something I've Been Dying To Tell You is a brave and brutally honest memoir and yet Lynda also manages to spread her infectious warmth and humour, bringing light to a very dark time. Woven into this very moving and brave story are extraordinary, colourful tales of her acting and family life that will enlighten and entertain as well as the journey that Lynda has taken to find the family of her birth father having already suffered heartache in her search for her birth mother. In the search for her father's family, Lynda finds a family with a history in entertainment showing that acting was always in the blood.



Sayfa Sayısı: 288

Baskı Yılı: 2014


Dili: İngilizce
Yayınevi: Coronet

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.