idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

THE QUARRY (Özet)

The Quarry, Supermassive Games tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan, 10 Haziran 2022 tarihinde dünya ile aynı anda Türkiye’de de, üstelik Türkçe altyazı seçeneğiyle satışa çıkacak bir tür interaktif drama korku oyunudur. Oyun, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanmaktadır. Oyuncular, Hackett's Quarry'de bir gecede hayatta kalması gereken dokuz farklı gencin kontrolünü üstlenirler. Karakterlerin gelişimini ve farklı karakterler arasındaki ilişkilerini değiştirebilecek farklı kararlar vermelidirler. Dokuz oynanabilir karakterin tümü oyunun sonunda ölebilir ve her karakterin potansiyel olarak ölmek için 10-12 farklı yolu vardır. Oyunun dallara ayrılan hikayesi nedeniyle, birçok sonu vardır ve bir oyunun sonunda oyunculara her karakterin kaderini gösteren farklı koleksiyon kartları verilecektir. Oyunda ayrıca, hızlı zaman etkinlikleri, nişan alma ve ateş etme gibi belirli oyun öğelerini devre dışı bırakarak oyuncuların minimum girdi ile oyunda ilerlemelerini sağlayan bir Film modu da yer almaktadır. Bunun yanında yerel ve çevrimiçi çok oyunculu özelliklere de sahiptir. Yerel çok oyunculu modda oyuncular sırayla farklı karakterleri kontrol ederken, çevrimiçi modda diğer yedi oyuncu önemli kararlarda oy kullanabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.