idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Özellikle Beatles coverlarıyla çok sevilen İngiliz efsanevi rock ve blues ustası Joe Cocker, en sevilen şarkılarından oluşan "The Life Of A Man - The Ultimate Hits" albümünün tek CD'lik ve LP versiyonuyla müzikseverlerin karşısında!

Altın Küre , BAFTA , Altın Kamara , Echo , Akademi Ödülü ve daha bir çok ödül kazanan sanatçı 2007 yılında İngiliz müziğine ve Londra'ya katkılarından dolayı İngiliz İmparatorluk nişanına layık görüldü.

Sanatçının Sony Music etiketiyle yayınlanan son stüdyo albümü "Fired It Up" binlerce satış rakamına ulaşarak, Avrupada en çok dinlenen albümler arasında yer aldı.

"The Life of a Man" albümüde sanatçının kariyeri boyunca en çok sevilen 36 parçasına yer veriyor. Sanatçının "The Letter", 'Cry Me A River'; 'You Are So Beautiful', 'Many Rivers To Cross'; 'Up Where We Belong', 'You Can Leave Your Hat On', 'Come Together'; 'Fire It Up' gibi en sevilen parçaları ve çok daha fazlası bu albümde sevenlerini bekliyor!


Albüm İçeriği
1.With a Little Help from My Friends
2.Up Where We Belong
3.Many Rivers to Cross
4.You Are So Beautiful
5.You Can Leave Your Hat On
6.Delta Lady
7.The Letter (Live)
8.Cry Me a River (Live)
9.Unchain My Heart
10.Woman to Woman
11.The Simple Things
12.Summer in the City
13.Fire It Up
14.Feelin' Alright
15.Come Together
16.When the Night Comes
17.I Come in Peace
18.Performance


Disk Sayısı: 1

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.