idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
The KOMŞU
Komşu komşu huuu!
Kara kedi geldi mi? Geldi.
“Siz şimdi her şeyi arkamda bırakıp benim yazlığa tatile gittiğimi düşünüyorsunuz…
Kıskananlar, dedikodumu yapanlar eksik olmaz bilirim.
Ama işte işin içyüzü hiç öyle değil.
Ah, o Piraye yok mu o cadı? Adımı sakız etti ağzına, avaz avaz Behiyeeee dedi mi mahalle duyar vallahi. Ana değil, ömür törpüsü. Yok, ben canımdan bezdim canımdan. Aşka bu kadar yaklaşmışken, sonunda benim de bir sevgilim olacakken, hani nerede? Bak adam neler etti, hiç bakmadı bile arkasına. Ne şanssız kadınım ben! Üstüne üstlük bitişiğime taşınan komşulara ne demeli. Seviyesiz, görmemiş insanlar işte! Neymiş mimarmış. Ne o öyle süsler, püsler. Çok biliyorlar çok! Anlayacağınız herkes ağız birliği etmiş, bu yazı da zehir edecekler bana.”
Komşularına, kardeşlerine, annesine, yaşama ve hatta kendine bile kızgın Behiye, kapısına gelip ondan yardım isteyen, evine yerleşmeye çalışan minik bir yavru kedi sayesinde yepyeni duygularla tanışıp değişebilecek, azıcık da olsa yumuşayabilecek mi? Ve de en önemlisi, sevgi gerçekten de her şeyin ilacı mı?

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.