idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)


Artist Müzik tarafından yayınlanan 'Tarantino - The Collection' albümünde, sinemanın sıra dışı yönetmeni ve yapımcısı Quentin Tarantino'nun film müzikleri bu longplay'de bir araya getiriliyor.

Quentin Tarantino'nun Kill Bill, Pulp Fiction, Jackie Brown, Reservoir Dogs ve Django Unchained gibi olay yaratan filmlerinde kullandığı çarpıcı şarkılar bu plakta.

Longplay'de yer alan 14 şarkıdan bazıları; Misirlou (Pulp Fiction), Bang Bang (Kill Bill), Hooked On a Feeling (Reservoir Dogs), Freedom (Django Unchained), Girl, You'll Be A Woman Soon (Pulp Fiction), Don't Let Me Be Missunderstood (Kill Bill), Midnight Confessions (Jackie Brown)
A Fistful of Dollars (Kill Bill) vb.

'Tarantino - The Collection' albümü film müzikleri arşivi yapanlar ve kült yönetmenler arasında iddialı bir yere sahip Quantin Tarantino sinemasını yakından takip edenler için arşivlik bir derleme.


Albüm İçeriği

1.Twisted Nerve
2.Bang Bang (My Baby Shot Me Down)
3.Misirlou
4.Girl, You'll Be a Woman Soon
5.Don't Let Me be Misunderstood
6.Freedom
7.A Fistful of Dollars
8.Hooked On a Feeling
9.Surf Rider
10.Little Green Bag
11.Bullwinkle, Part II
12.Midnight Confessions
13.Stuck in the Middle With You
14.The Lonely Shepherd


Disk Sayısı: 1

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.