idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Super Mario Bros U Deluxe

Her zaman, her yerde tek oyunculu veya çok oyunculu eğlence için Mario, Luigi ve arkadaşlarına katıl! Mantar Krallığı'nı kurtarmaya çalışırken, en fazla üç arkadaşınızla birlikte aile dostu, yana kaydırmalı maceraya atılın. New Super Mario Bros. U ve daha zor ve daha hızlı New Super Luigi U oyunlarını içerir. İki oyunda da Nabbit ve Toadette karakterleri oynanabilir!
Tek pakette iki oyun, eğlenceyi ikiye katla! Basit, anlaşılır kontroller, daha genç ve daha az deneyimli oyuncular için optimize edilmiş yeni oynanabilir karakterler, ipucu galerisi ve yardımcı referans videoları gibi birçok bonus içeriği, Mario dünyasını ailelerine tanıtmak isteyen herkes için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Oyuncunun ihtiyaç duyduğu tek şey bir Joy-Con kumandası böylece iki kişi hemen bir takım oluşturabilir! İki ana oyunda 164 platform parkurunda mücadele edin ve üç ek oyun modunda ekstra tekrar oynanabilirliğin keyfini çıkarın.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.