idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hepimiz biliyoruz ki suyun hayatımızdaki yeri vazgeçilmezdir ve sağlığımıza faydaları inkâr edilemez.

Su Terapisi adlı bu kitap, suyun iyileştirme ve hastalıkları önlemedeki rolü üzerine akademik ve uygulamaya yönelik, yıllar süren araştırmaların sonunda hazırlanmıştır. Su, gerçek anlamda mucizevidir ve içine eklenen bir parça deniz tuzu (veya kaya tuzu), artritten hipertansiyona ve hatta obeziteye kadar pek çok hastalığı tedavi edebilmekte veya hafifletebilmektedir. Su, yalnızca susuzluğunuzu gidermez; aynı zamanda vücudunuzu önemli ölçüde iyileştirir ve arındırır.

James Cooper, 20 yılı aşkın bir süredir sağlıklı yaşamda doğal uygulamaların yanı sıra Yoga Chi Kung uygulamakta ve öğretmektedir. Halen Birleşik Krallık'ta yaşamakta, çalışma ve araştırmaları bağlamında sık sık Hindistan'a seyahat etmektedir.

 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:James Cooper
Baskı Öncesi Hazırlık:Ercan Patlak
Çevirmen:Belgin Selen Haktanır
Editör:Zeynep Ünalan,Işıl Döneray

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.