idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yeni gelecek olan Splatoon oyununda Splatlands'i renklere boyayın.

Savaşa hazır Inklings ve Octolings'in yaşadığı, güneşten kavrulmuş çorak bir arazinin merkezi olan kaotik şehir Splatlands'ta maceraya atılın.

Bu ıssız ortamda bile, Turf War hükmetmeye devam ediyor ve görkemli Scorch Gorge gibi çevredeki vahşi doğada bulunan yeni bölümlerde savaş gittikçe şiddetleniyor.

Yeni dinamik hareketlerle ve Crab Tank gibi yeni özel silahlarla birlikte saldırılardan kaçınabilecek ve daha fazla alan boyayabileceksiniz.

Mammalians’ların Dönüşü

Ajan 3'ün kontrolünü elinize alın ve Splatoon 3'ün hikâye modunda New Squidbeak Splatoon ile birlikte kötü Octarian ordusuna karşı savaşın.

Alterna'nın sırlarını keşfedin, Fuzzy Ooze'un sırlarını ve titular temasıyla nasıl bağlantılı olduğunu keşfetmek için bir maceraya çıkın.

Salmon Run Next Wave

Salmonid geri döndü ve co-op modu:Somon Run'da Inklings ve Octolings için bazı yeni sürprizleri hazırladılar.

Splatoon Serisine Yepyeni Bir Giriş

Modayı belirleyen sakinleri ile pırıl pırıl güneşli yeni bir bölge olan Splatlands'ı keşfedin

Inklings ve Octolings İçin Yeni Stilleri Deneyin

4v4 Turf Wars yeni bölümler, yeni manevralar ve yeni silahlarla geri dönüyor.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.