idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

 

Günümüz iletişim dünyasının en çok konuşulan kavramlarından biri olan sosyal medya, sadece iletişim alanında değişim ve dönüşüme neden olmamış, pek çok disiplini de etkilemiştir. Bunun en önemli nedeni sosyal medyanın bireylerin iletişim ortamlarına olan etkisidir. Geleneksel iletişim araçları mesajlarında, toplumun tamamını bir bütün olarak ele alırken sosyal medya kişiselleştirme özelliği ile farklılaşmaktadır.

Bu farklılaşma, iletişim çalışmalarının yapısını değiştirmiş, geleneksel iletişim araçlarının etkisini azaltırken sosyal medyanın etkisini arttırmıştır. Pek çok alanda değişime ve dönüşüme neden olan sosyal medyaya farklı alanlardan bir bakış ortaya koymaya çalışan bu kitap teknolojik gelişmelerden halkla ilişkilere, reklamdan markaya, siyasal iletişimden gazeteciliğe, spor ve dilden hukuka kadar sosyal medya ile etkileşim içerisinde olan pek çok alanla ilgili konuları ele almaktadır. Bu bağlamda kitabın sosyal medya çalışmalarına ilgi duyan herkese katkı sunacağı düşünülmektedir.

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Kolektif
Editör:Emre Ş. Aslan,Erdem Taşdemir

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.