Benzer Ürünler
Sonbahar'da Hüsran Var
Veda etti ilkbahar,
Hoşgeldin sen sonbahar,
Sarı sarı yapraklar,
Sardı beni acılar,
Sonbaharda hüsran var.
Çaresizim yanarım,
Döne döne ararım,
Her hüsranda ben varım,
Sardı beni acılar,
Sonbaharda hüsran var.
Yüreğim söz dinlemez,
Biçareler hiç gülmez,
Güzel günlerde gelmez,
Sardı beni acılar,
Sonbaharda hüsran var.
Güzel şiirleri hep yalnız insanlar yazıyor bence.Sn. Özgül Abbak'ın yazdığı şiir ve güfteleri okuyunca etkilenmemek elde değil. Bazen kalbimin acısı dilime vurur. Ne kadar uğraşsam dikiş tutmaz üstünü iğreti bir şekilde kapattığım yaralarım. şiirleri genellikle yaralırıma merhem diye sürerim. Şair Özgül Abbak'a ait, içinde derin anlamlar barındıran güzel dizelerden oluşmuş şiirleri okuyunca da etkilenir ayrı bir dünyada gezintiye çıkarım. Aynı zamanda şarkı sözü olan şiirleri yazan şairin mahir kalemini takdir etmemek mümkün değil. Şair, gönlü her zaman uçandır. Tutulmaz tutarsın, sıkılmaz sıkasın. Güzel şiirler de ancak bu aralıklardan çıkar ortaya. Bize de ancak takdir etmek düşer. Şair Özgül Abbak şiirleri edebiyat dünyasında adından daha sık bahsettirecek, ortaya güzel güfteler ve besteler çıkacak anlaşılan.Şairin yeni şiir kitabını tüm şiir severlere tavsiye ediyorum.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
