idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yeryüzünde yaşayan hiç kimsenin, hatta büyüklerin bile bundan haberi yoktu ama dünyadaki tüm sayıları ve tüm saatleri kontrol eden biri vardı. Sayı Büyücüsü Mano! Belki artık bu gerçeği birilerinin öğrenmesi iyi olur.

Bir milyon kilometrekarelik yüzölçümüne sahip Tanrı Dağları'nın binlerce kilometre yüksekliğindeki zirveleri görünmez saraylarla doludur. İşte sayı büyücüsü Mano'nun sarayı bunlardan biriydi. İç içe geçmiş sayılardan oluşan bu saraydaki saat kulesinde, var olan tüm sayıların ruhu koruma altındaydı.

Ölümsüz ve zengin olmak isteyen vezirler kendi aralarında bir plan yaparak saat kulesinden Altı'nın ruhunu sadece iki saatliğine almak isterler. Amaçları göğün altıncı katına çıkabilmektir. Mano'nun veziri Utaman ve Harfler Şehri'nin melikesi Aybüke Sultan'ın veziri Bagatur, Altı'yı almak isterken yanlışlıkla dokuzu alırlar. Durun durun, yoksa Altı mıydı?

Sayıların sonsuzluğu aşkına ölümsüzlüğün sırları yoksa sayılarda mı gizli? Sahi yoksa sayılar canlı mı? Çocuklar, sayı büyücüsü Mano'yu tanıdıkça sayıları daha çok sevecek ve farkında olmadan sayılarla dost olacaklar. Çarpım tablosunu daha kolay öğrenecek, matematik dâhilerini tanıyacaklar. Eğlenceli, komik, sıra dışı ve fantastik serüvenle çocukların matematik ve muhakeme yeteneğini geliştiren macera dolu, eğlenceli bir roman...

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.