idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu yılın en önemli oyunu olacak ve belki uzun yıllar adından çokça söz ettirecek bir yapım olan “Red Dead Redemption” seriye ikinci oyunuyla devam ediyor.

26 Ekim 2018 tarihinde dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa çıkacak olan yapım, bir tür Vahşi Batı Temalı Kovboy – aksiyon oyunu olarak göze çarpıyor.

Oyunda Arthur Morgan isimli “Dutch” adı verilmiş çetenin önemli bir üyesini kontrol edeceksiniz. 1899 yılında geçecek yapımda, Arthur ve beraberindekiler, kovboyların neslinin tükenmeye başladığı bir çağda, hayatta kalma mücadelesi verirlerken bir yandan da yasa dışı eylemlerde bulunacaklar.

Red Dead Redemption 2, bir tür açık dünya temalı aksiyon oyunudur. Oyunu hem birinci, hem de üçüncü şahıs kamera açısından oynayabileceksiniz. Oyunun oldukça uzun soluklu bir tek kişilik senaryosu bulunurken, internet üzerinden çevrimiçi oynanabilen birçok farklı oyun modları da yer alacak.

4K teknolojisini de destekleyen yapımı, 1080P grafikler, 60 FPS özelliğinde oynayabileceksiniz. Yılın oyunu ödülünü kazanması kesin gözüyle bakılan oyun, şimdiden altın klasiklere girmiş durumda.

 

Amerika’nın Acımasız Kalbi

Grand Theft Auto’nun yaratıcısı Rockstar Games’in son oyununda, devasa ve atmosferik bir dünyayı keşfedin.

 

İdealler Ve Sadakât Arasında

Amerika, 1899. Kanun adamları geriye kalan son kanunsuz çeteleri avlarken, vahşi batının sonu yaklaşıyor. Teslim olmayı reddeden ve boyun eğmeyenler ölüyor.

Blackwater kasabasında rayından çıkan bir soygunun ardından, Arthur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya zorlandı. Ülkedeki tüm federal ajanların ve en iyi kelle avcılarının peşine düştüğü çete soygun yapmalı, çalmalı ve hayatta kalmak için tehlikelerle dolu Amerikan kırsalında mücadele vermeli.

İç hesaplaşmalar çetenin bütünlüğünü tehdit ederken, Arthur idealleri ve onu yetiştiren çeteye karşı duyduğu sadakât arasında bir seçim yapmalı.

Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption’ın yaratıcılarından çıkan Red Dead Redemption 2, modern çağın başlangıcında Amerika’da geçen büyük bir yaşam hikâyesi.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.