idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Rampage DLM-355 Makrolu Oyuncu Mouse Usb

Güçlü 2400 DPI lazer sensör kullanmaktadır. Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar. Özel tasarımı DLM-355'i diğer oyuncu mouselarından farklı kılar. Kendine özgü tasarımı sayesinde kişisel kullanımınız için rahatlıkla ayarlayın! Makro yazılımı ile kendinize özgü atamaları yapın!

Yumuşak dokunuşlu yapısı ve eşsiz tasarımı ile kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olan Rampage DLM-355 ile oyun oynamanın keyfine varın! DPI ayarı ile işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 

Rampage DLM-355 Usb Makrolu Oyuncu Mouse; Üzerinde bulunan Scroll Tuşu, DPI fonksiyon tuşu ve ileri-geri fonksiyon tuşları ile size kolay kullanım imkanı tanır. Bu tuşlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı ve kolay gerçekleştireceksiniz. Rampage DLM-355 Yumuşak dokunuşlu pürüzsüz yapısı ile konforlu, dayanıklı ve hassas bir biçimde dizayn edilmiştir.

Birbirinden farklı özellikleri ve kaliteli yapısı ile vazgeçilmeziniz olacak! Kendine özgü renkleri ile göz kamaştırıcı bir görünüme sahip.

Elinize tam oturacak şekilde tasarlanmış olan DLM-355 size sorunsuz bir kullanım keyfi sunar. Yan yüzeyinde bulunan tırtıklı dizaynı ve özel tasarımı sayesinde maksimum tutuş sağlar ve oyun esnasında mouse'unuzun elinizden kaymasına engel olur.

 

Rampage DLM-355 Usb Makrolu Oyuncu Mouse; 3 Farklı renk ( Mavi, Yeşil, Kırmızı ) seçeneğine sahiptir. Kendine özgü yazılımı ile bu renk seçeneklerinden kolaylıkla faydalanın.

Tak çalıştır özelliği sayesinde zaman kaybetmenden pratik bir şekilde kolaylıkla kurulum gerektirmeden kullanın.

Gamerlar için özen ile tasarlanmış ve gamer isteklerine rahatlıkla cevap verebilecek özelliklerde olan profesyonel oyuncu mouse'u dur.

 

Teknik Özellikler

Model: DLM-355

Algılama: Optik

Bağlantı: USB Type A

Buton Sayısı: 8

Mouse Tipi: PC - Notebook

DPI: 800-1600-2400

Kablo Uzunluğu: 150 cm Örgü Kablo

Makro: Var

Sürücü: Makro Yazılım Mevcut

Açıklama: Makrolu Oyuncu Mouse

Bağlantı Noktası: USB

Sensör: A5050

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.