idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitapta yazar Nate Furuta, Japonya dışındaki ülkelerde Toyota’nın genel yönetim sistemlerini ve kültürünü inşa etmek üzere yaptıklarını, yalnızca kendisinin anlatabileceği ayrıntılarla, hem hikâyeler hem de süreç açıklamalarıyla ortaya
koyuyor.
Şirket stratejilerinin geliştirilip yürütülmesinde başarı anahtarı, hedeflere ulaşma yolunda ilerleme kaydedilirken sorunları belirleme konusunda farkındalık, tutum, yetenek ve uygulama geliştirmektir.
Bu kitap aşağıdakileri yapmanıza yardım edecektir:
1 Tepeden (siz!) aşağıya problem bulmayı ve çözmeyi teşvik eden sistemleri kurmak.
2 Karmaşık kurum problemlerini kavranabilir, adreslenebilir daha küçük problemlere bölmek.
3 Sürekli problem-bulma kültürü oluşturmak üzere organizasyonunuz için problemler yaratmak (!)
4 Problem bulmayı, bilinçli kararlardan kişisel alışkanlığa taşıyan sistemler yerleştirmek.
Üst yönetimin kolay görülemeyen, etkisi uzun vadede ortaya çıkacak, derindeki problemleri belirlemesi ve bir yandan da kurumsal kapasiteyi geliştirmesi elzemdir.
Daha iyi problem çözme becerileri ve daha iyi problem çözücüler geliştirmek organizasyonun kendi kendini güçlendiren döngüsü haline gelir. Kurumsal kapasitenin nasıl geliştirileceği üst düzey yöneticilerin insan kaynakları yönetimi konularına ilişkin derin farkındalığına bağlıdır.
Bu kitap şirket yönetimi-üst düzey yönetim, başkan yardımcıları, direktörler, fabrika yöneticileri- ve bir şirket içindeki, muhasebeden AR-GE’ye, her fonksiyon için uygundur. Bir yönetici olarak, problem- bulma zihniyetini ve kaizen kültürünü
benimseyen şirketinizin anahtarı sizsiniz.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.