idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
6 Taksit World Card'ta
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (5)

Philips 2200 Serisi EP2231/40 Tam Otomatik Kahve Makinesi

Philips 2200 serisi EP2231/40 tam otomatik kahve makinesi, kahve tercihinize uygun kahveyi kolayca hazırlamanıza olanak sunan sezgisel dokunmatik ekrana sahiptir.
Sadece iki parçadan oluşan borusuz süt temizleme sistemine sahip Philips tam otomatik kahve makinesinin süt püskürtme mekanizması bulaşık makinesinde de yıkamaya uygundur ve elde yıkama için 15 saniye ayırmanız yeterlidir.
Aynı zamanda aroma çıkartma sistemine de sahip olan Philips kahve makinesi kahvenizin aromasının ortaya çıkmasını sağlayan optimum sıcaklık değerini otomatik olarak ayarlar.
Kahve makinesinin su kapasitesi 1800 ml olup, çekirdek kahve, hazır çekilmiş veya filtre kahve ile kullanıma uygundur.
Philips EP2231/40 sayesinde barista ustalığında kahveler hazırlayabilirsiniz.
Süt köpürtme özelliğine sahip Philips EP2231/40 kahve makinesi kolay temizlenebilir süt haznesi ile oldukça pratiktir ve vakit tasarrufu sağlar.
İdeal dış boyutlarına rağmen Philips kahve makinesinin su haznesi iki litreye yakındır. Bu sayede seri bir şekilde birden fazla kahve çeşidini istediğiniz adede kadar hazırlama olanağı tanır.
Philips EP2231/40 espresso makinesi ile cappuccino ve espressolarınızı damak zevkinize uygun olarak ve zengin kahve aromasını koruyarak hazırlayabilirsiniz.
Philips kahve makinesindeki dahili süt püskürtme fonksiyonu ile krema lezzetinde taze süt köpüğü elde ederek kahvenize ilave edebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.