idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yirmi birinci yüzyıl, çok hızlı gelişmelerle devam ediyor. Bugünün dünle aynı olmadığı ve yarının da bugünden farklı olacağını bildiğimiz bir çağda yaşıyoruz. Herşey inanılmaz bir hızla değişirken hayatlarımız, yaşam tarzımız, fikirlerimiz, iletişim şekillerimiz kadar  ticaret hayatı da bu değişimden nasibini alıyor. İnternetin yaygınlaşması ve telekomunikasyonda yaşanan gelişmeler iş yapış şekillerinde köklü değişikliklere neden olurken, hayatlarımız çılgın bir tüketim kültürüyle çoktan çevrelenmiş durumda. Elbette böyle bir ortamda mevcut ürünlerin satış çabası veya insanların belirli bir ürünü satın alması için kandırılması tanımlamalarını çoktan aşmış olan pazarlamanın, hem tüketiciler için hem de işletmeler için önemi günden güne artmaktadır.

Evet, pazarlama, apartmanların giriş kapısında “Dilenciler ve pazarlamacılar giremez” yazılı kağıtlara sıkıştırılmış sığ tanımından çıkıp içinde çok sayıda kavramı, modeli, teoriyi içeren kapsamlı bir konu haline gelmiştir. Bu durumun oluşmasında, ürün ve hizmetlerini satmaya çalışan kar amaçlı işletmeler kadar, kar amacı gütmeyen kuruluşların, kamuoyu için faaliyet gösteren derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının, devlet kurumlarının; bunların da ötesinde yazarların, şarkıcıların, spor kulüplerinin, politikacıların amaçlarına ulaşmak için yoğun şekilde pazarlamanın temel ilkelerinden ve stratejilerinden yararlanmaya başlaması önemli bir faktör olarak karşımıza çıkmaktadır. 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.