Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 48,83 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Frank FürediKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2013Kitap Seti
HayırModern zamanlarda anne babalar, çocukları daha emeklemeye başladığında, onlara uygun üretilmiş programları uygulamaya başlıyor. Buna aşırı anne-babalık deniyor. Aşırı kaygılı, çocuğunun üzerine fazlaca düşen ve sınırları "belli" uzmanlarca çizilmiş projelere göre davranan anne-babalar, aslında farkında olmadan çocuklarının hayatını karartabiliyor. Frank Füredi'nin tüm dünyada en çok satanlar listesinde bulunan bu eser, proje çocuğu yetiştirmenin yanlışlığını tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor, anne ve babanın bir çocuğun büyüyüp yetişmesinde takınması gereken doğru tavır ve yöntemleri anlatıyor.
Sayfa Sayısı: 296
Baskı Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: İz Yayıncılık
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.