idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Osmanlı eserlerinin büyük bölümünde Osmanlı sultanlarının tuğrası yanı sıra son dönemde ortaya çıkan ve batılı formların etkisi ile meydana getirilen Arma-i Osmani (Osmanlı Arması) ile de yüz yüze geliyoruz.
Muhteşem görüntüsü ile bugün bile insanların ilgisini üzerine çeken Osmanlı Arması (Arma-i Osmani), Sultan II. Abdülhamid'in saltanatının ilk yıllarında şekillendirildikten sonra, yeryüzünde hiçbir armaya nasip olmayacak oranda yaygınlaşmıştır.
Osmanlılara özgü bir sembol olan tuğralar üzerine yoğun araştırmalar yapılmıştır. Osmanlı Arması ise gizemini korumaya devam etmektedir. "İlk yayın-tek kaynak" olarak bu kitabın amacı Osmanlı Arması üzerindeki sis perdesini biraz olsun aralamaya çalışmaktır.
Türkiye'de görsel yönü ağır basan bir kitabın meydana getirilmesi, maddi ve manevi engellerin aşılması mücadelesini kazanmakla mümkün olmaktadır



Sayfa Sayısı: 166

Baskı Yılı: 1997


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dönence Basım ve Yayın Hizmetleri
Katkıda Bulunanlar
Çevirmen:Kemal Özdemir
Fotoğraflar:Firdevs Sayılan,Haluk Özözlü,Erdal Yazıcı,Tahsin Aydoğmuş,Nadir Ede,Güngör Özsoy,Lütfü Dağtaş

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.