idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Ocaktabul” adlı bu oyun, Türk gençliğinin gelişimine katkı sağlamak ve Türk Dünyası’nın değerlerini yeni nesillere öğretmek için üretilmiştir.

Ocaktabul oyunu, istiklal ve istikbal teminatımız olan gençlerimize Türk milletinin tarihini öğretmek ve Türk Dünyası’nı daha yakından tanıtmak için tasarlanmıştır. Bu kutsal amaç doğrultusunda hazırlanan Ocaktabul, Türk Dünyası için önemli olan kişileri, kavramları ve kelimeleri barındırmaktadır. Bu sayede gençlerimiz gönül coğrafyamıza hâkim olacak, soydaşlarımızla tanışacak ve onlar hakkında yeni bilgiler edinecektir.

 

Bu oyunda sınırlı sürede çok sayıda kelime anlatmak amaçlandığından; oynayan kişilerin anlatım yetenekleri gelişir. Bu sayede hitabet, belagat ve zekâ olgunlaşır. Yasak kelimeler aynı zamanda ana kelime için ipuçları niteliğindedir. Bu sayede kişi oyun oynarken bilmediği kelimeler karşısına geldiğinde, ipuçlarından faydalanacak ve oradaki kelimeleri de öğrenecektir. Böylece Türk Dünyası’na ve Türk tarihine ait pek çok kişi ve kavram, Türk gençliğinin kelime haznesini zenginleştirecek ve onları birer şuur abidesi hâline getirecektir.

 

Hem konuşma becerisinin hem de bilgi düzeyinin artmasına vesile olacak bu oyun, Türk gençliğinin kendini geliştirmesi için bir yapı taşı niteliğindedir. Türk gençliği bir yandan kendini geliştirecek diğer taraftan da Türk Dünyası’nı keşfedecektir.

Ocaktabul oynarken öğretir, öğretirken eğlendirir, bu sayede bilgileri kalıcı hâle getirir.

 

Oyun Kutusunda Yer Alanlar:

Oyun Kartları (200 Adet)

Kum Saati

Yapboz (2 Adet)

Renk Kartları (4 Adet)

Poster (3 Adet)

Güncel Türk Dünyası Haritası

 

Ebat: 20 x 27 cm.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.