Benzer Ürünler
Nillkin Magic Tag Plus Type-C Çıkışlı 15W Wireless Şarj Pedi Tablet Uyumlu
Ürüne Genel Bakış
Nillkin Magic Tag Plus, kablosuz şarj özelliğine sahip olmayan Type-C girişli cihazlarınızı kolayca kablosuz şarj edilebilir hale getiren pratik bir alıcıdır. İnce ve hafif tasarımı sayesinde kılıfınızın içine rahatça sığar ve hem telefon hem de tablet gibi cihazlarda kablosuz şarj konforunu yaşamanızı sağlar.
Öne Çıkan Özellikler
- Kablosuz Şarj Özelliği: Cihazınızın Type-C şarj portuna takarak onu kablosuz şarj teknolojisiyle (Qi Standardı) uyumlu hale getirir.
- Yüksek Hızlı Şarj: 15W'a kadar kablosuz şarj gücü sunar. Uyumlu bir kablosuz şarj standı veya pad ile cihazınızı hızlı ve verimli bir şekilde şarj edebilirsiniz.
- Ultra İnce Tasarım: Sadece 1.6 mm kalınlığındadır. Bu sayede kılıfınızın altında neredeyse hiç fark edilmez ve cihazınıza fazladan hacim katmaz.
- Geniş Uyumluluk: Type-C girişine sahip tüm telefon ve tabletlerle uyumludur. Android cihazlarınızı kablosuz şarjın pratikliğiyle tanıştırır.
- Dayanıklı ve Esnek Malzeme: Şarj alıcısı, esnek FPC malzemesinden üretilmiştir. Bu sayede kolayca bükülebilir ve zarar görmeden uzun süre kullanılabilir.
Teknik Detaylar
- Model: Magic Tag Plus
- Bağlantı Tipi: Type-C
- Maksimum Çıkış Gücü: 15W
- Kalınlık: 1.6mm
- Uyumlu Standart: Qi Wireless Charging Standardı
Kutu İçeriği
- 1 x Nillkin Magic Tag Plus 15W Kablosuz Şarj Alıcısı
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
