idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

NEW TALES FROM BORDERLANDS

“New Tales from the Borderlands”, Borderlands serisine dayanan ve bölümlere ayrılmış bir tür interaktif komedi, macera bilim kurgu oyunudur.

Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Software ve yayıncısı 2K Games'in lisansı altında Telltale Games tarafından geliştirilmiştir.

Borderlands 3'teki olaylardan bir yıl sonra, Tediore CEO'su Susan Coldwell, ordusunu Promethea gezegenini ve Atlas'ın yörüngedeki karargâhını işgal etmesi için gönderir ve CEO Rhys Strongfork tarafından tutulan bir kasa anahtarını arar.

Ortada kalan son zamanlarda işten atılan araştırmacı bilim adamı Anu, kardeşi Octavio ve patronu Fran.

Suikastçı bot L0U13 ile birlikte kendilerini Tediore'un aradığı kasa hazinesine, insanları uzaktan iyileştirebilen ve hatta ölüleri diriltebilen bir kristale sahip bulurlar.

Bunu pazarlamak için bir şirket kurmaya çalışırlar, ancak Coldwell tarafından kandırılıp ele geçirilirler.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.