Refik Durbaş'ın (d. 1944) toplu şiirlerini bir araya getiren derlemenin ilk kitabı olan 'Kimse Hatırlamıyor'da şairin 'Kuş Tufanı', 'Hücremde Ayışığı', 'Çırak Aranıyor', 'Çaylar Şirketten' adlı yapıtları yer alıyordu. Toplu şiirlerin ikinci kitabı olan bu kitapta ise, şairin 'Nereye Uçar Gökyüzü', 'Siyah Bir Acıda', 'Yeni Bir Defter', 'Şiirler', 'Meçhul Bir Aşk', 'Geçti mi Geçen Günler' adlı yapıtları yer alıyor.
Sayfa Sayısı: 240
Baskı Yılı: 1998
Dili: Türkçe
Yayınevi: Adam
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.