idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (13)
  • Soru ve Cevap (6)

Myminibaby Başlangıç Seviye Yüzme Kolluk

Myminibaby Yüzme Kollukları Neden Tercih Edilmeli?

40 yıldır tüm Avrupa 'da kullanılan Myminibaby yüzme kollukları bebeğinizin kafasını su seviyesinden17 cm yukarıda ve dengede tutarken, bebeğinizin tüm kaslarını çalıştırır. 8. Aydan itibaren kullanılması tavsiye edilir. 30 kg 'a kadar kullanılabilir. Plastiğinde atık madde kullanılmadan üretilmektedir. İçeriğinde en hassas bebek cildine zarar verebilecek herhangi bir madde bulunmamaktadır. Tüm testleri yapıldıktan sonra paketlenir. Paketi açılmış veya zarar görmüş, kullanılmış ürünlerin hijyen açısından uygun olmadığından geri iadesi yoktur.

Myminibaby yüzme kollukları engelli dostlarımızın da kullanımına uygun tasarlanmıştır.

 

Myminibaby Yüzme Kollukları Nasıl Kullanılır?

 Myminibaby kollukları Kullanmadan önce suyla ıslatın, sonra çocuğunuzun kolunu havaya kaldırarak koltuk altına kadar ittirin ve çocuğunuzun kolunda takılıyken şişirmeye başlayın. Kollukları dikiş izleri kaybolana kadar şişirin. Tıpasını kapatın. Tıpaların içinde bulunan özel toplar sayesinde kolluğunuz hava kaçırmaz. Bu yüzden acele etmenize, tıpayı sonuna kadar kapatmanıza ve içine bastırmanıza gerek yoktur.

Tıpaları içeri asla bastırmayınız, aksi takdirde kolluğunuzun mekanizmasına zarar verir, hava kaçırmasına neden olursunuz!

Kollukları şişirdiğinizde çocuğunuzun koluna tam oturmalıdır. Kollukları çocuğunuz suya girmeden önce kolundan çıkıp çıkmadığımı kontrol edin. Eğer kolluklar çocuğunuzun kolundan çıkıyorsa az şişirilmiş demektir. Kollukları çocuğunuzun kolundan çıkmadığına emin oluncaya kadar tekrar şişirin.

 Kollukların temas ettiği bölgede güneş yağı olmamasına özen gösteriniz varsa kuru bir havlu ile siliniz.

 

Kolluk tıpalarının özellikle dışarıda olmasına özen gösteriniz.

 

Kollukları çocuğunun kolunda iken tıpanın iki tarafından hafifçe bastırarak havasını indirip çıkartınız.

Direkt güneş ışığı altında veya arabanın içinde bırakmayınız, gölgede muhafaza ediniz, her kullanımdan sonra duru su ile durulayınız.

Myminibabay Kolluklar Hava Kaçırıyorsa Ne yapabilirim?

Myminibaby Kolluklar hava kaçırıyorsa; nereden hava kaçırdığını bulmak için suyun içine batırınız ve hava çıkan yeri tespit edip işaretleyiniz.

Kolluğunuz inik ve kuru vaziyette iken özel onarım bandını yüzeyini kaplayacak biçimde makas yardımı ile kestikten sonra sıkıca bastırın ve 30 dakika bekleyin. Yümze yardımcısı çocuğunuzun koluna takmadan önce tam şişirip , havasının inmediğine emin olduktan sonra tekrar kullanabilirsiniz.

 

Son Olarak…

Çocuklarınızı yüzerken asla gözetimsiz bırakmayınız. Mümkün olduğunca göz teması kurunuz. Bu çocuğunuzun özgüvenini arttıracak ve suda kendisini daha rahat hissetmesini sağlayacaktır. Myminibaby yüzme kolluğu kullanan bebeklerin diğer yüzme arkadaşı kullanan bebeklere oranla sudaki özgüvenlerinin daha fazla ve hızlı geliştiği gözlemlenmiştir.

 

Myminibaby kolluklar Daha rahat taşınıp, muhafaza edilebilmeleri adına tarafımızdan tasarlanan özel taşıma çantası ile sizlere teslim edilir. Siz de çocuklarınıza kolluklarını kendilerinin taşımalarını teşvik edebilir, onlara sorumluluk vererek özgüvenlerini arttırıp, yüzmek için motive edebilirsiniz.

Paletin içinde özel onarım bandı ve kullanım talimatı bulunmaktadır.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.