idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“MÜSLÜMAN KADIN; Stk, Muhafazakarlık, Feminizm” başlığını taşıyan bu kitapta, günümüzde Müslüman kadınların kamusal alanda görünür olan söylem ve faaliyetlerinin analizine yer verilmiştir. Bu bakımdan bugünkü Müslüman kadın kamusallığı; sivil toplum, STK, kadın, Müslüman kadın, ataerkillik ve muhafazakârlık kavramları odağında ele alınmıştır.
Kadın kamusallığı; sivil toplum kavramı temelinde dönemsel olarak Geç Osmanlı Dönemi’nde ortaya çıkan kadın hareketlerinden başlanarak günümüze kadar detaylı olarak incelenmiştir. Bununla birlikte çalışmanın ana konusu olan günümüz Müslüman kadın kamusallığına temel oluşturması bakımından 1980 sonrası ve 1990 sonrası Müslüman kadın hareketi; sivil toplum, STK, kadın, ataerkillik ve feminist düşünceye mesafe gibi bağlamlar açısından değerlendirilerek günümüze yansımaları tespit edilmiştir.
Bu kitapta; Müslüman kadınların STK’lar kanalıyla ortaya koydukları görünürlük ve ürettikleri söylemlerde hangi misyonu yüklendikleri, bu misyonda onları harekete geçiren referans ve motivasyon kaynağının ne olduğu, STK’ya mensubiyetin Müslüman kadınların sosyal kimliklerine katkısının ne olduğu, Müslüman kadınların mensubu oldukları STK’lar kanalıyla siyasal alana ve uluslararası politikalara yön verip veremedikleri, Müslüman kadınların muhafazakarlık ve feminizm ile mesafelerinin ne olduğu ve Müslüman kadınların bugün kamusal alanda birer özne olarak yer alıp alamadıkları gibi soru ve sorunların yanıtlarını bulacaksınız.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.