idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Netflix'in He-Man ve Masters of the Universe'animasyon dizisinden esinlenilen bu aksiyon figürleri; gösterişli tasarımları, süper güçleri ve iki savaş aksesuarıyla mücadeleye hazır.

Eternia'nın hem iyiliği hem de kötülüğü temsil eden ünlü karakterlerinden oluşan bu MOTU figürleri, heyecan dolu mücadeleler ve hikâye anlatımı eğlencesi için idealdir.

Figürler, çocukların diledikleri gücü verebileceği süper güçlerine uygun saldırı kabiliyetine sahiptir.

Hayranlar, tüm karakterleri koleksiyonlarına ekleyip hafızalara kazınan mücadele sahnelerini yeniden canlandırmak ve yeni maceraların kahramanı olmak için sabırsızlanacak.

MOTU karakterleri koleksiyonu, 4 yaş ve üzeri çocuklar ile hayranlarına verilebilecek harika bir hediyedir.

Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.

He-Man ve Masters of the Universe delüks aksiyon figürleri serisi, hem oynamak hem de koleksiyonda sergilemek için ideal havalı karakterleriyle Netflix'in animasyon dizisini tutkuyla selamlıyor.

Her figürün, dizideki saldırı hamlelerinden esinlenilmiş, kolayca harekete geçirilebilen yaylı saldırı kabiliyeti, hayal dünyasını gerçeğe dönüştürüyor.

He-Man gibi kahramanlardan ve Skeletor gibi kötü kahramanlardan oluşan figürler, 14 cm uzunluğunda büyük boy ebatları, gösterişli tasarımları ve hareket kabiliyeti sunan bükülebilir eklemleriyle güç mücadelelerine her an hazırlıklıdır.

Bir silah ve kalkandan oluşan savaş aksesuarları, özellikle süper güçle birlikte kullanıldığı mücadele sahnelerinde, hikâye anlatımına heyecan kazandırır.

Çocukların ve koleksiyoncuların, hepsini koleksiyonlarına ekleyerek efsane mücadeleleri hayata geçirmek ve sergilemek için sabırsızlanacağı bu figürler, 4 yaş ve üzeri MOTU hayranları için mükemmel bir hediyedir.

Not: MOTU Delüks Figür Serisinden tarafınıza 1 adet sevk edilecektir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.