idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

'Milaja Rouz Gold' Stefani Vrobel - roman o samoj silnoj svjazi, kotoraja mozhet vozniknut mezhdu dvumja zhivymi ljudmi - o svjazi materi i docheri. Materi ne zabyvajut. Docheri ne proschajut. Pervye vosemnadtsat let svoej zhizni Rouz Gold schitala sebja smertelno bolnoj. Ona prakticheski zhila v bolnitse, peredvigalas na invalidnoj koljaske i pochti nichego ne ela. Vrachi razvodili rukami - nikto ne mog ponjat, chto proiskhodit s devochkoj. Okazyvaetsja, vse eto vremja Rouz Gold byla absoljutno zdorova. A vot ee mat, Petti Uotts, byla bolna - lgunja, iskusnyj manipuljator, ona pitala nezdorovuju strast podlivat otravu v uzhin docheri.Petti poluchila po zaslugam. Posle pjati let tjurmy ej nekuda podatsja. Ona prosit doch khotja by na vremja prijutit ee. Na udivlenie, Rouz Gold soglashaetsja, ona davno zhdala vozvraschenija materi. Petti ne terpitsja vnov vzjat kontrol za zhiznju docheri v svoi ruki. Petti umelo pritvorjaetsja, ona znaet, chto sovsem skoro svedet s docherju schety. No Rouz Gold bolshe ne ta, bezzaschitnaja devochka, kakoj ee pomnit mama

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.