idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu Charizard yapı seti ile çekişmeli bir mücadeleye hazırlanın. 10 cm uzunluğundaki Ateş Pokémon, bükülebilen eklemleri sayesinde, mücadeleye hazır olduğunu farklı duruşlarla sergileyebilir. Gerçekçi bir modele sahip Charizard, gerçekçi bir mücadele deneyimi için ateş çıkaran kuyruğa sahiptir ve nefesiyle ateş püskürtebilir. Wonder Builders setiyle kullanılabilir, 6 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

10 cm uzunluğundaki, birleştirilebilen ve eklemleri bükülebilen Charizard yapı seti

Charizard bükülebilen eklemlere sahiptir ve ağzı ile kuyruğundan ateş çıkarabilir

Toplam 223 blok ve parça tüm Mega Construx yapı setleri ile birlikte kullanılabilir ve diğer blok markalarıyla uyumludur

Ağır Poké Topu rozeti ile birlikte gelir

6 yaş ve üzeri için ideal olan bu yapı oyuncağı, yaratıcılığı ve problem çözme becerilerini geliştiren 'yap ve oyna' deneyimi sunar

Yaş Aralığı: 6 yaş ve üzeri

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.