idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Eğitimde kullanılan problemler, matematiksel düşünmeye giriş olarak hizmet etmelidir. Bu yüzdendir ki ilkoğretim matematik programları ve matematik başarısını değerlendirme standartları ile ilgili çalışmalar, matematiksel problem çözme gücünü ve muhakeme becerilerini geliştirmeye ve matematiğe karşı olumlu tutum kazandırmaya önem vermekte, bu becerilerin gerçek hayatta karşılaşılan problemlerin çözümünde kullanılmasını vurgulamaktadır. George Pólya, sıradışı problemlerin öğrencilerin problem çözme becerilerini geliştirmedeki önemini ünlü “How to Solve It”(Nasıl çözmeli?) adlı kitabında şu sözlerle açıklamıştır: 'Sıradan matematik işlemlerinin mekanik performansını öğretmek ve başka bir şey öğretmemek, yemek kitabının düzeyinin de altına düşer; çünkü yemek tarifleri bile düş gücü ve yargı için aşçıya bir alan bırakır, oysa sıradan problemler bu alanı bırakmaz...” Bu yüzden, bu kitap sıradışı problem çözme kavramı ve çözüm stratejileri üzerine odaklanmıştır. Kitapta yer alan sıradışı problemler, bakış açısını genişletmek isteyen herkes tarafından kullanılabilir. özellikle eğitim ortamında bu tür problemlere yer vermek isteyen sınıf ve matematik öğretmenlerinin, öğretmen adaylarının, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin, matematik eğitimcilerinin bu kitaptan faydalanabileceği düşünülmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı:128

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

İlk Baskı Yılı: 2017

Ebat:16x24

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.